За тази година статистиката показва, че има над 80 успешни

...
За тази година статистиката показва, че има над 80 успешни
Коментари Харесай

ГДБОП: Син кит няма влияние у нас, педофилите са във фейсбук

За тази година статистиката демонстрира, че има над 80 сполучливи интервенции против педофили, три от тях са от последната седмица. За страдание с развиване на технологиите, достъпът на децата до обществените мрежи е прекомерно елементарен. Това съобщи пред Българска национална телевизия "Явор Колев, шеф трансгранични закононарушения в ГДБОП.

Децата са елементарно манипулируеми, биват принуждавани да правят полови дейности пред камера. Широко публикувано е и шерването на файлове със полово наличие. В следствие се стига и до контакт, където се търси действителното принуждение.

Явор Колев сподели, че сега уеб страниците за запознанства губят публика, само че това е за сметка на фейсбук, където и педофилите търсят своите жертви. "Няма данни играта "Син кит " да има въздействие в България. Това е по данни и на европейските, и на съветските ни сътрудници ", сподели Колев.

По думите му рискови хора има и в чисто детски уеб сайтове. По-важна е предварителна защита, работата с децата в учебно заведение, в фамилна среда. По-евтино е да оставиш детето пред компютъра, в сравнение с да бъде ангажирано вниманието му от родителите.

Според Колев родителите би трябвало да подхващат нерадикални ограничения, просто да беседват и да знаят какво се случва в всекидневието на децата. Какви забавни публикации са прочели и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР