За тази година Марк Зукърбърг си е поставил задачата да

...
За тази година Марк Зукърбърг си е поставил задачата да
Коментари Харесай

Зукърбърг ще ремонтира Facebook - социалната мрежа вече няма да е това, което беше


За тази година Марк Зукърбърг си е сложил задачата да „ оправи “ обществената мрежа Фейсбук. Той стартира да слага пред себе си провокации на Нова година през 2009 година, когато всеки ден носеше вратовръзка, което му подсещаше какъв брой е значимо Фейсбук да стане печеливш макар световната финансова рецесия.

" Днес се усещам доста като през първата година. Светът се усеща угрижен и разграничен, а Фейсбук има доста работа ", сподели Зукърбърг в страницата си във Фейсбук.  

Списъкът му с цели в обществената мрежа включва корист и ненавист, интервенция от страна на страни и да направи несъмнено, че когато посещаваме Фейсбук, това ни подсигурява добре прекарано време.

" Личното ми предизвикателство за 2018 година е да се съсредоточа върху оправянето на тези значими въпроси. Ние няма да предотвратим всички неточности или злоупотреби, само че понастоящем позволяваме прекомерно доста неточности при използване на политиката ни и попречване злоупотребата с нашите принадлежности ", изясни още Марк Зукърбърг.

Той възнамерява да събере специалисти, които да се занимават с тематики като политиката, поданството, медиите и технологиите, с цел да реализира задачата си.

Фейсбук се стреми да предотврати потреблението на тази платформа за разпространение на подправена информация.

Нова тв

 



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР