За своя успех основен критерии ще са основните ми каузи,

...
За своя успех основен критерии ще са основните ми каузи,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Целта е надграждане на коалицията на Да, България

" За своя триумф главен критерии ще са главните ми дела ", това съобщи новият-стар водач на " Да, България! " Христо Иванов след втория конгрес на групировката.

" Светът и страната се трансформират, а това ще докара до неустойчивости, които ще имат своето политическо измерение, а ние ще би трябвало да отчитаме тези фактори. Не търсете конюктюрно обръщение ", съобщи той.

" Очевидно не успяхме да реагираме на появяването на нов състезател, който влиза от властта. Не успяхме да комбинираме провеждането на президентски и парламентарни избори. Ние не успяхме да реагираме на променилата се обстановката, а отговорността е моя "

" Целта е надграждане на обединението на " Да, България ". Искаме да реализираме оптимални резултати там, където отговаряме - правораздаването, електронното ръководство. Имаме доста работа за намиране на конституционно болшинство и правосъдната промяна ". акцентира Христо Иванов.

" Това е явно огромната национална идея. Промените би трябвало да окажат своето отражение в локалната власт, само че ще би трябвало и доста време за подготовка ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР