За световните звезди знаем, че техният живот е бляскав, луксозен,

...
За световните звезди знаем, че техният живот е бляскав, луксозен,
Коментари Харесай

Звездите, които не се притесняват да говорят за трудностите на майчинството

За международните звезди знаем, че техният живот е блестящ, първокласен, с частна защита, самолети и доста скъпи движимости. Въпреки това обаче за актрисите и певиците има нещо, което е безусловно същото, каквото е и за елементарните дами - бременността и раждането на техните деца. Колкото и Оскари, и награди Грами да имат, те също би трябвало да се оправят с безсънните нощи, ревящите бебета, повръщането и промяната на памперсите.

Някои от най-популярните лица в международния шоу бизнес не се тормозят да приказват за компликациите на майчинството и нямат нищо срещу да се покажат в нетрадиционна светлина. Вижте ги в канала във vbox7:

Кристен Бел

Кристен Бел тежи близо 25 кг., в сравнение с нормално, а зад усмивката ѝ се крият мъчителни контракции. 36 часа по-късно се ражда щерка ѝ Делта. Снимката е от 2014 година.
               

A post shared by (@kristenanniebell) on Dec 19, 2017 at 7:14pm PST

Криси Тейгън

Моделът е образец за бистрота и земно държание. Стотици дами приветстваха фотосите ѝ, показвайки същността на майката. Тя нееднократно е разгласила фотоси от кърмене около работни задължения, като даже почитателите ѝ дадоха купата " Кралица на Инстаграм ".
               

A post shared by (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Дженифър Гарнър

Актрисата в никакъв случай не се е тормозила да запретне ръкави и да свърши каквато и да е работа. И го потвърждава с трите си деца от някогашния си брачен партньор, Бен Афлек. Дженифър готви по пижама, прекарва часове с децата си поради техните планове в учебно заведение.
               

A post shared by (@jennifer.garner) on Jul 30, 2018 at 1:44pm PDT

Ким Кардашиян

Семейството ѝ продължава да пораства, а неотдавна стана ясно, че ще се усили с още един член, въпреки и от сурогатна майка. Неведнъж Ким е разказвала за компликациите при развъждането на Норд и Сейнт.
               

A post shared by (@kimkardashian) on Mar 17, 2019 at 7:55am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР