За света на музиката 10 януари винаги ще остане деня,

...
За света на музиката 10 януари винаги ще остане деня,
Коментари Харесай

Дъщерята на Дейвид Боуи в памет на своя баща

За света на музиката 10 януари постоянно ще остане деня, в който загуби огромния Дейвид Боуи. И в случай че хилядите му почитатели към момента скърбят за музикалната икона, евентуално още по-опечалени остават неговите най-близки хора.
 Дейвид Боуи, Британският Кралски монетен двор и възпоменателната монета, която полетя в Космоса
Монета в чест на Дейвид Боуи полетя в Космоса

Тя доближи 35 656 метра и обикаля 45 минути

Александрия " Лекси " Джоунс - дъщерята на починалия музикант, няма по какъв начин да не помни своя татко и отдава своята откровена респект към паметта му.

22-годишното момиче, което е плод на любовта сред Боуи и супермодела Иман, показа доста персонално видео в своя Instagram профил, на което самата тя, като дете, свири на мини клавиатура дружно със своя звезден родител. Към видеото тя написа късото, само че красноречиво: " Седем години. Липсваш ми. "

Родена през август 2000 година, Лекси е единствено на петнадесет години, когато губи баща си заради рак на черния дроб. Въпреки това тя не стопира да споделя мемоари от детските си години и моментите, които е претърпяла с татко си. Доказателство за обичта ѝ към него е и татуировката в негова памет, която съставлява полумесец, съпроводен с думите " Daddy xx 1947-2016 ".

Лекси е по-малкото от двете деца на Дейвид Боуи, напомнят Hollywoodlife. Тя има брат - Дънкан Джоунс, който е от първия брак на татко ѝ с Мери Анджела Барнет.

През 2021 година втората му брачна половинка Иман (67 г.) показа в шоуто на Наоми Кембъл - " Без филтър " с Наоми " по какъв начин се е срещнала с бащата на Лекси за първи път. И по какъв начин се е влюбила в него - обич, която е траяла до последните му дни.

" Току-що се бях преместила в Ел Ей. И срещата ни беше уредена, както се споделя " на сляпо ", посредством мой непосредствен другар. Tова беше преди цели 29 години. И в този момент, в случай че ме попитат дали имам вяра в ориста, ще кажа - твърдо да. В последна сметка всичко това можеше да не се случи... Наистина, в сърцето си, усещам, че беше предопределено. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР