За сватбата на сина си сръбската звезда планира да покани

...
За сватбата на сина си сръбската звезда планира да покани
Коментари Харесай

Горчиво! Цеца Величкович Вдига Сватба!

За сватбата на сина си сръбската звезда възнамерява да предложения доста реализатори, които да забавляват гостите на събитието. Цеца ще помогне също по този начин и на бъдещата си снаха Богдана Родич да избере най-подходящата за нея сватбена рокля.

Цеца е почнала с подготовката за събитието овреме. Сръбската звезда не желала да оставя нищо на случайността. Тя държала всичко да бъде изпипано до най-малкия подробност. Както за всяка майка и за певицата, денят, в който ще ожени едно от децата си, а точно сина си, бил един от най-важните в нейния живот.

Величкович възнамерява на сватбата на има към 400 посетители. За да декорира пространството в хотела и залата, където ще се състои събитието, Цеца отделила минимум 30 000 евро. В цената влизат разнообразни неща – кристална украса, цветя от Холандия, рамка със сърце от бели орхидеи, под което ще се оженят младите, написа " разкрития.ком. Това е единствено една дребна част от нещата, които певицата е поръчала, с цел да облагороди пространството за събитието. Сватбената торта ще бъде на няколко етажа, напълно в пастелни тонове.

Цеца и бъдещата й снаха към момента не са решили кой ще ушие булчинската рокля на Богдана. В момента обмислят дали да се доверят на локален или задграничен дизайнер. За роклята ще бъдат изхарчени минимум 5000 евро, а за халки към 7000, споделят източници близки до фамилията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР