За строителството на втори лифт на Банско ще бъдат изсечени

...
За строителството на втори лифт на Банско ще бъдат изсечени
Коментари Харесай

Цитат на деня: В Банско ще се изсекат 2500 кубика при 2 млн. незаконна сеч

" За строителството на втори въжен превоз на Банско ще бъдат изсечени 2500 кубика дървесина, а противозаконната сеч в България годишно е 2 млн. кубика. Защо не стачкуват за това?! "

Вицепримиерът Красимир Каракачанов, който е покровител в държавното управление за бърза смяна в концесионния контракт за ски зоната на курорта, в изявление за Би Ти Ви. Каракачанов се възмути, че природозащитниците, които стачкуват против изменението на изискванията за концесиониране, не излизат на митинг и против противозаконната сеч.

Едновременно с това вицепремиерът си послужи с друго числово съпоставяне, с цел да аргументира своята теза: " В сряда 5 политически опозиционни партии плюс всевъзможни сдружения, в това число и гей сдружения, участваха в един митинг - 250 души срещу втория въжен превоз. Нека стачкуват само че за какво би трябвало да слушаме единствено тях?! В същото време 2000 души от общините Банско, Разлог, Симитли излязоха на автомагистралата Е-79 – бяха 2000 индивида ".

Накрая заключи, че кабинетът не би трябвало да взима решенията си съгласно това " кой какъв брой повече протестиращи може да изкара ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР