За срок до 72 часа Районната прокуратура в Шумен е

...
За срок до 72 часа Районната прокуратура в Шумен е
Коментари Харесай

На хулигана от влака Варна - Шумен ще му се стъжни

За период до 72 часа Районната прокуратура в Шумен е задържала 31-годишния Емил М., откакто го е привлякла като обвинен за безчинство в пътнически трен и закана с ликвидиране към кондукторката. Утре прокуратурата ще внесе искане в съда за установяване мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на обвинения.

31-годишният Емил се качил в пътническия трен Варна – Шумен от спирка Калугерица. При инспекция на билетите било открито, че мъжът пътува без билет. Отказал да си закупи билет от кондукторката във влака. За случая с нередовния пасажер бил известен началникът на влака, а на пасажера му било декларирано от служебното лице, че би трябвало да слезе от вагона на идната спирка.

Обвиняемият почнал да буйства, отправил закана към 41-годишната кондукторка. Блъснал вратата на вагона, от което стъклото паднало и едвам не наранило дамата. На спирка Шумен полицейски чиновници отвели 31-годишния Емил от влака. Той е осъждан неведнъж, в това число за безчинство и нанасяне на телесна щета, както и за обири и обир.

Районната прокуратура в Шумен му е повдигнала две обвинявания – за закононарушение по член 325, алинея 5, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществено при изискванията на рисков рецидив, и по член 144, алинея 3, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР