За спортно-техническата част и това, което прави БФС не се

...
За спортно-техническата част и това, което прави БФС не се
Коментари Харесай

Борисов: Не искам правителството да бъде ангажирано с този футболен съюз

За спортно-техническата част и това, което прави БФС не се изговарям. Когато страната ни е поставена на челни страници като расистка страна поради група олигофрени или недоброто управление на БФС, а и резултатите са безапелационни, макар големите пари, които сме вложили, не желая по никакъв метод държавното управление в лицето на спортното министерство да бъде ангажирано с този футболен съюз. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който по-рано през днешния ден изиска оставката на Борислав Михайлов.

Страшно преекспонираха нещата, имаше няколко олигофрени с нацистки знаци, публиката си беше прелестна, ние не разясняваме изстъпленията на британските хулигани в София и не споделяме, че това е цветът на британската нация, тъй че да бъдат малко по-смирени в реакцията си, разяснява Борисов. Той бе безапелационен, че България е най-толерантната страна.

Аз мога да забраня на моето държавно управление да приключи всевъзможни действия с БФС и да забележим по сигналите, които имаме за футболната централа. Не може страната да бъде обвързана с държанието на един човек, акцентира още министър председателят.

Призовавам Борислав Михайлов неотложно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! Това съобщи по-рано министър председателят Бойко Борисов на фейсбук страницата си.

След вчерашната позорна загуба на българския народен тим и поради неприятните резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев страната да приключи всевъзможни връзки с БФС, в това число и финансови, до отдръпването на Борислав Михайлов от поста. Категорично съдя и държанието на част от присъстващите на стадиона, акцентира Борисов. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните страни в света и хора от разнообразни етноси, и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия, добавя още Борисов.

В понеделник вечерта българският народен тим се срещна Англия на стадион „ Васил Левски “ и падна с рекордните 0:6.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР