За социална, сигурна, стабилна, правова, справедлива и просперираща България –

...
За социална, сигурна, стабилна, правова, справедлива и просперираща България –
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще продължим да бъдем социално-икономическия щит на българския народ

За обществена, сигурна, постоянна, правова, обективна и просперираща България – гласувайте с номер 28 на 2-ри октомври
“В понеделник ни чака взимане на значими и държавнически решения. Народът ще реши на кого да повери отговорността да ръководи. Ние предходната година се справихме и взехме основни решения. Замразихме цената на тока за семействата. Подкрепихме компаниите за цената на тока, през тези месеци ние бяхме постоянните, ние бяхме обществения дирек, ние бяхме отбраната на бедните, на пенсионерите, на младите. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на закриване на предизборната акция на левицата в Пловдив.   

Тя благодари на хилядите социалисти, симпатизанти, регионални организации за неуморната работа през миналия месец.  

„ Благодарение на Българска социалистическа партия всяко българското семейство усети поддръжката на страната – увеличено майчинство, безвъзмездни детски градини. Ние застанахме до служащите, увеличихме минималната заплата и ваучерите за храна, увеличихме пенсиите. Това бяхме ние в държавното управление. Искаме да продължим да сме социално-икономическия щит в рецесията, “ сподели още Корнелия Нинова.  

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че инфлацията и ниските приходи са първа грижа на левицата. “Ще внесем предложение за таван на цените. Ще настояваме да се изземат от свръхпечалбите от енергийните сдружения. Ние ще върнем детските градини, учебните заведения и читалищата на контролирания пазар. Ще увеличим вдовишките надбавки. Ще осигурим на децата безвъзмездни учебници и на възрастните безвъзмездни медикаменти.  Който се пробва да реже разноски и да подвига налози, ще срещне най-твърдия отпор на Българска социалистическа партия и нашата парламентарна група “, безапелационна бе Корнелия Нинова.  

„ Ние сме постоянни, диалогични сме, мъдри и национално виновни. Ще се водим от националния интерес и от интереса на всяко българско семейство. Това сме ние Българска социалистическа партия “, съобщи още Нинова и прикани: “За обществена, сигурна, постоянна, правова, обективна и просперираща България – гласувайте на 2-ри с номер 28 в интегралната бюлетина. ” 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР