За смъртно наказание в Европа изобщо не може да се

...
За смъртно наказание в Европа изобщо не може да се
Коментари Харесай

Много Важни Думи На Премиера Бойко Борисов От Сащ!

За смъртно наказване в Европа въобще не може да се приказва. България тука е ценена доста, не инцидентно и в битката против контрабандата на цигари, ние сме на първите места по арестувани трафиканти. Когато пристигам в Съединени американски щати, срещам единствено другари ", сподели още министър председателят.

По мотив обстоятелството, че той, а не президентът управлява българската делегация, Борисов разяснява:

" Аз не знам каква вест се чака да се случи тук. Далеч съм от мисълта да се съпернича с който и да било, президентът Радев беше на срещата на върха на НАТО, следващата година отново той ще бъде, тъй че аз не виждам какво би трябвало да се разяснява тази тематика ".

По време на форума българският министър председател се срещна и с френския си сътрудник Джъстин Трюдо.

" Трюдо ми благодари, че няма никакви проблеми с българите, които пътуват в Канада, с готовност би пристигнал в България, да стесним контактите ", похвали се той, а по-късно добави и в профила си във Facebook: " Отпадането на визите за българи за Канада даде подтик на икономическото ни съдействие. С премиера на Kанада сме единомислещи, че това е доста добра основа за насърчаване на двустранните връзки сред страните ни ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР