За смартфоните Samsung Galaxy S9 и S9+ е известно почти

...
За смартфоните Samsung Galaxy S9 и S9+ е известно почти
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ няма да поддържат бързото зареждане Quick Charge 4+

За смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и S9+ е известно съвсем всичко, а през днешния ден се появи информация, че мобилните устройства ще бъдат показани в нулевия ден на събитието MWC 2018 след месец.
А преди няколко часа китайската сертификационна организация 3C разгласява нова информация за флагманските смарт телефони, която може и да не се хареса на някои почитатели.



Известно е, че смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и S9+ ще имат безрамков AMOLED екран, USB Type-C порт, десетина най-разнообразни датчици, 8-ядрения процесор Exynos 9810 за територията на Съединени американски щати или Snapdragon 845 за Китай. Според базата данни на 3C, новите устройства ще поддържат 9V/1,67A технология за бързо зареждане с мощ 15 W , която в действителност е същата, като в моделите Galaxy S8 и S8+, излезли на пазара предходната година. Това значи, че Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ ще се зареждат със същата скорост, с каквото се зареждат и техните прародители.



Процесорите Exynos 9810 и Snapdragon 845, създавани посредством 10 нанометров софтуерен развой, напълно поддържат най-новия стандарт за бързо зареждане Quick Charge 4.0+, който планува зареждането на Galaxy S9 и Galaxy S9+ за по-малко от един час, само че тази опция няма да се употребява. Samsung избира да употребява личното си софтуерно решение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР