За слушане на музика и по-ясни разговори със смартфонаFineblue F920

...
За слушане на музика и по-ясни разговори със смартфонаFineblue F920
Коментари Харесай

Fineblue F920 – Bluetooth стерео слушалки

За слушане на музика и по-ясни диалози със смарт телефона

Fineblue F920 обезпечават стерео преживяване при слушане на музика от смарт телефона и чисти връзки при диалози

Намалени цени на няколко аксесоара за смарт телефони, включително за Android и iPhone, разгласи онлайн магазинът Movilshaks – два налични за всеки консуматор комплекта безжични слушалки и захранващ кабел Lightning-към-USB. Търговецът дава и спомагателна отстъпка при потребление на купони.

Първият артикул са безжичните Bluetooth слушалки Fineblue F920 , които обезпечават стерео резултат при слушане на музика от смарт телефона и чисти връзки при диалози. Поддържат безжична технология Bluetooth 4.0 + EDR и имат ниска консумация. Вграденият чип обезпечава високо качество на звука и постоянна продуктивност в продължение на 6 часа слушане на музика или 8 часа диалози.

Слушалките поддържат вести посредством трептене и свързване на две Bluetooth устройства по едно и също време

Предвидени са функционалности за отговор, задържане, отвод и наново позвъняване при телефонни диалози, контролиране на силата на звука, стартиране, пауза и прекосяване към последваща или предходна ария при слушане на музика. Слушалките поддържат и вести посредством трептене, както и опция за свързване на две Bluetooth устройства по едно и също време. Съвместими са с iPhone 6, Samsung Galaxy S6 и други устройства.

Можете да си купите слушалките  Fineblue F920 на цена от €11,99 , като употребявате ваучър за отстъпка FINEWH (цената без ваучър е €17,99).

Тези слушалки се доставят със захранваща кутия 450mAh, която ги защищава и от повреди

Още по-достъпни като цена са безжичните Bluetooth слушалки i7s TWS – също за Andorid устройства и iPhone. Те са проектирани особено за слушане на музика и диалози по време на спортуване или шофиране, като употребяват технология True Wireless (TWS) за мощен и първокласен стерео сигнал, имат вграден микрофон и представител и хендсфри функционалност. Могат да се свързват към два смарт телефона по едно и също време – да вземем за пример, длъжностен и персонален. Доставят се със захранваща кутия 450mAh, която ги защищава и от повреди.

Можете да се сдобиете със слушалките i7s TWS на цена от €7,99 (вместо за €11,99), като употребявате ваучър за отстъпка I7SEWH в онлайн магазина Movilshack.

Кабелът Apple Lightning to USB е потребен аксесоар за притежателите на айфони

Последният артикул е един потребен аксесоар – автентичен Apple Lightning to USB кабел с дължина един метър, предопределен за потребление с Phone, iPad или iPod устройства, които имат Lightning конектор, само че желаете да ги свържете към USB врата на компютъра – за зареждане или синхронизиране.

Можете да купите кабела Apple Lightning to USB на понижена цена от €7,99 сега (вместо за €15,99).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР