За случващото се сега в парламента правилната дума е напрежение.

...
За случващото се сега в парламента правилната дума е напрежение.
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: Занимаваме се с несъществени неща

" За протичащото се в този момент в Народното събрание вярната дума е " напрежение ". Имаше няколко импортирани плана, по отношение на изменението на Данък добавена стойност. Когато се внасят такива промени, би трябвало да се направи явен и прецизен разбор, да се изчистят всички детайли. Последните няколко дни имаше разнообразни отзиви по отношение на смяната в налог добавена стойност ", съобщи пред Нова телевизия Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

Той е на мнение, че вместо " да се почисти цената на рецесията, депутатите се занимават с несъществени неща ". Ибрямов споделя мнението на Менда Стоянова, че смяната в ДДС-то няма да донесе упования резултат.

" Има доста наранени браншове. Когато слушаме единствено гласа на един от сътрудниците в обединението, се стига до тези обстановки. Тук е ролята на държавното управление, което трябваше да направи разбор на всички ограничения ", изясни Ибрямов. Той изясни, че от партията са се въздържали, тъй като имали свои оферти за понижаване на Данък добавена стойност.

" Ние от Движение за права и свободи не участваме в политически злословия. Кризата, която сполетя света, сподели следното - пандемията откри, че огромна част от политическите системи не са подготвени за следствията на рецесията. Ако държавното управление се оправи и ограничи пандемията, следва по-важният въпрос - по какъв начин то ще се оправи с икономическата рецесия. Основната цел на всички партии в този момент би трябвало да бъде ориентирана към излизане от рецесията. В момента са невъзможни партийни обединения ", счита депутатът от Движение за права и свободи. Той бе безапелационен, че Движението за права и свободи насочва всичките си оферти в интерес на гласоподавателите.

" Ако сега политическите партии не съумеят да намерят начин  да преодолеят рецесията, ще се основат нови придвижвания и организации. Движение за права и свободи не ги е боязън от нов политически индивид, ще се явим на избори с програмата си, а българският гласоподавател ще направи своя избор ", разгласи Ибрямов. Той акцентира, че при първа опция ще бъдат извършени и вътрешнопартийни избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР