За скромните си 22 години Славена има изключително богато криминално

...
За скромните си 22 години Славена има изключително богато криминално
Коментари Харесай

Спипаха бившата изгора на Димитър Милков с амфети

За скромните си 22 години Славена има извънредно богато престъпно досие, макар че е лежала зад решетките, продължава да се занимава с дрога. 22-годишната бургазлийка, в чиято чанта по време на масирана полицейска акция бяха открити 48 таблетки амфетамин, се оказа Славена Чанева - някогашната възлюбена на сина на Найден Милков-Димитър, написа Флагман.бг от собствен меродавен източник. Криминално проявената е сгащена от ченгегата в жк. " Меден рудник ", откакто дълго време е била в полезрението на униформените от Четвръто районно управление (на МВР).

Славена е добре позната на органите на реда, нееднократно е била арестувана с опиати, даже беше оповестена за търсене, а по-късно получи и ефикасна присъда. Решетките и неналичието на независимост очевидно не плашат спортистката и още веднъж е навлязла в наркосредите. Чанева е някогашна републиканска шампионка по художествена гимнастика, само че след множеството арести за владеене на опиати, спортната ѝ кариера внезапно залезе и от просперираща спортна звезда се трансформира в следващата бургазлийка, която търси разтуха или пък елементарен метод за припечелване посредством разпространяване на марихуана или амфетамин.

Миналата година някогашната спортистка бе наказана на 4 месеца затвор

Припомняме, че предходната година Славена бе хваната с огромно количество марихуана пред магазин „ Лидъл “ в жк „ Меден рудник “. Месец по-късно бе наказана от Районния съд в Бургас – и посредством съглашение с прокуратурата получи четири месеца ефикасна присъда, която бе влезнала в действие в края на август 2019 година Тогава вместо непринудено да влезе в пандиза, Славена стартира да прави номера на органите на реда и потъна в дън земя - бе оповестена даже за общодържавно търсене. Само няколко седмици по-късно, служителите на реда получиха информация, че някогашната гимнастичка се крие в жилището на някогашен пандизчия в жк „ Меден рудник “. При безупречна акция тя бе хваната и бе приведена в пандиза за излежаване на присъдата. По всичко проличава, че престоят ѝ зад решетките обаче е нямал възпитателн резултат. Заради огромното количество, с което е сгащена в този момент, най-вероятно ще посрещне Коледа на топло.

Както Флагман.бг писа през юни 2019 година атрактивната брюнетка с татуировка с вид " ръкав " на горния десен крак играеше основна роля при задържането на Недялко Николов от жилището му в жк " Меден рудник " - в спецоперация на Министерство на вътрешните работи по откриване на съучастници на Пойзъна за палежа на строителната техника на Джи Пи Груп.

Арестуван е съизвършител на Пойзъна за палежа против „ Джи пи груп”. Дали е медиатор на поръчителя?

Тогава Славена седеше на пейката пред входа на жилищния блок на Недялко с кръстосани " по турски " на пейката крайници и предаваше по телефона неразбираемо на кого дейностите на полицейските чиновници. Тя не подозираше, че близо 3 часа също е била обект на наблюдаване от проверяващите цивилни служители на реда в региона и разговаряше с тях с ненаситност, давайки им " скъпи " препоръки по какъв начин да си правят работата. След претърсването на жилището на Недялко и извеждането му с белезници, Славена също бе откарана в Четвърто районно управление (на МВР).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР