За скандалния любовен триъгълник разказа пред медията ни потърпевшата съпруга

...
За скандалния любовен триъгълник разказа пред медията ни потърпевшата съпруга
Коментари Харесай

Изоставена съпруга: Миролюба Бенатова открадна мъжа ми! Това е безскрупулно, отвратена съм

За скандалния любовен триъгълник описа пред медията ни пострадалата брачна половинка Ралица Петрова. Изоставената жена едвам тези дни схванала напълно инцидентно, че Миролюба, поради която мъжът ѝ Симеон напуснал фамилното огнище, е точно Бенатова.
Ралица се усъмнила, че половинката ѝ има извънбрачна връзка при започване на годината.
" Имахме деветгодишен брак. След Нова година мъжът ми стартира да си намира оправдания да отсъства всяка неделя, закъсняваше и след работа. Изнесе се от вкъщи ни през март, след което доста пъти искаше бракоразвод. Делото ни мина на 24 септември ", описа пред медията ни напуснатата брачна половинка.

Ралица не знаела коя е дамата, чиято спалня привлякла мъжа ѝ по-силно, в сравнение с фамилният уют и устои. " Вчера научих, че тя в действителност е Миролюба Бенатова. Защото моя позната ги е засякла в един от моловете, тя ми сподели. Чак тогава направих връзката, тъй като бях виждала на телефона му онази известна нейна фотография с фотообектива. На вайбъра му звънеше някаква си Миролюба, само че изобщо не бях обръщала внимание преди.

Да, в действителност " дъното " не е да си водач на такси, за мен дъното е да хванеш 10 години по-млад от теб средностатистически мъж, татко на две деца ", шокирана е дамата, която остава уединен родител поради съмнителния морал на Бенатова.

Майката била твърдо срещу двете ѝ девойки - на 6 и 8 години, да се срещат с новата другарка на татко си - без значение дали тя се споделя Миролюба Бенатова, или е друга жена. Въпреки молбите ѝ това се случило.

" Зад гърба ми той няколко пъти ги е водил при въпросната персона. Разбрах, когато един ден с щерка ми минавахме около блока ѝ и тя ми сподели: " Мамо, тук живее Мира " - описа още възмутената брачна половинка. - Преди няколко дни пък ги заведе на кино, още веднъж с нея. Те не ми споделиха, само че са споделили на баба си.
И през вчерашния ден открих една фотография на Бенатова от медиите и им я демонстрирах: " Деца, вие с тази жена ли ходихте на кино? ". А те: " Да, да, това е Мира, тя къде работи, каква е? ".

В момента 35-годишният Симеон, по специалност инженер във компания за произвеждане на трансформатори, живеел с 44-годишната Бенатова и котката ѝ в нейния апартамент. Цялата тази история най-вероятно въобще не тежи на съвестта на някогашната журналистка на Нова тв, която в свое персонално изявление отпреди три години най-безцеремонно съобщи: " Бракът за мен в никакъв случай не е бил полезност ", възмущава се изоставената брачна половинка.

А в друго Бенатова признала, че не има вяра в самотното развъждане на деца и е почитателка на невъзможните връзки: " Невъзможни, тъй като по разнообразни аргументи не може да се развият в освен това - да се трансформират в класическо семейство с деца ".

По всичко проличава, че следващата си невъзможна връзка Миролюба е докарала до края, та въпреки и с цената на едно разрушено семейство. Майката от което отсега нататък ще продължи живота си като уединен родител, на какъвто я обрича Миролюба Бенатова. Която прочее е дете на разведени родители...
" Явно не си е научила житейските уроци. От през вчерашния ден съм в потрес за това, което се случва в живота ми. Имахме естествен брак, имали сме кавги и битовизми като във всяко семейство. Човек в изблик на яд може да изрече доста тежки думи, само че какво да ви кажа - аз просто съм отвратена. Всичко това е безскрупулно! ", приключи с голяма мъка в гласа Ралица Петрова.

Тя не пожела да бъде снимана от нашия кореспондент, защото не желае да основава обществени терзания за децата си. Разговорът с нея се пази на запис в редакцията на ПИК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР