За скандалите в БНР Драгомир Стойнев коментира, че неслучайно България

...
За скандалите в БНР Драгомир Стойнев коментира, че неслучайно България
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Що за държава сме щом арестуват журналисти, водят ги с белезници!

За свадите в БНР Драгомир Стойнев разяснява, че неслучайно България е на 111-то място по независимост на словото, а през 2008 година сме били на 51-во място.
" Само си представете страна, където арестуват публицисти, уволняват ги, водят ги с белезници, арестуват фотографи. Какво ще си помислим за тази страна - че е в властнически режим ", акцентира социалистът.

Той напомни, че шефът на БНР се избира от Съвет за електронни медии. " Да не забравяме, че ръководещите избраха член на Съвет за електронни медии от тяхната квота, която е приключила Аграрна стопанска система с 3.89 ", добави Стойнев.

" Мая Манолова е закърмена с левицата и тя е ляво насочен човек. Тя сега притегля всички разочаровани хора. Но Мая Мая Манолова не може да завоюва София без гласовете на Българска социалистическа партия ", уточни зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " пред Българска национална телевизия.

По думите му партията прави всичко допустимо Манолова да стане кмет на София.

" През март месец имаше извънредно значимо гласоподаване в Народното събрание, от което зависеше ориста на Балканския газопровод. Това беше основен миг, тъй като тази тръба можеше да мине през Гърция и да ни заобиколи. Тогава от Българска социалистическа партия подкрепихме минаването на газопровод през България и показахме, че можем да пазиме националния интерес ", разяснява още Драгомир Стойнев.

Той разясни обаче, че преди се е говорело за 63 милиарда кубика газ, а в този момент за 15 милиарда.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР