За скандали, крясъци и звуци от удари в апартамента на

...
За скандали, крясъци и звуци от удари в апартамента на
Коментари Харесай

Шумен семеен скандал докара полиция в дома на Борис Джонсън

За кавги, викове и звуци от удари в жилището на любимеца за идващ английски министър председател Борис Джонсън оповестиха негови съседи пред " Гардиън ".

От вестника разполагат с аудио запис, на който хипотетично се чуват пререкания сред Джонсън и приятелката му Кари Симъндс. Съседът записал шумния спор в дребните часове на петък твърди, че кавгата се чувала отчетливо на улицата.

Симъндс крещяла на Джонсън да се разкара от жилището, а той желал тя да стане от преносимия компютър му. Последвали мощни трясъци и обиди от страна на дамата, а съседите се обадили в полицията. Отзовалият се патрул открил, че всички в жилището на Джонсън са добре и няма причина за полицейски дейности. Представители на Борис Джонсън са отказали коментар.

Бившият кмет на Лондон и бив външен министър е кандидат за водач на консерваторите и министър председател на страната дружно с Джереми Хънт. До момента Джонсън безапелационно печели всички вътрешнопартийни гласувания с обещанието да извади Англия от Европейски Съюз в края на октомври.

Вчера поради директно принуждение над жена настоящият министър председател Тереза Мей в профил заместник-екоминистъра Марк Фийлд, който блъсна, хвана за врата и принудително изнесе активистка на " Грийнпийс " от първокласен прием в Лондон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР