За скандален случай от Варна сподели майка, поверила грижите за

...
За скандален случай от Варна сподели майка, поверила грижите за
Коментари Харесай

Майка от Варна: Поверих детето си на прехвалена детегледачка и го намерих обезобразено!

За абсурден случай от Варна показа майка, поверила грижите за дребното си дете на предложена детегледачка. Ето какво показа младата жена за Varna24.bg:

``
реклама

" Това на фотосите е нашето момиченце, чиито бузки и ушенца бяха изпонадрани за следващ път от предложена детегледачка, с обяснението че сама се е надрала. Детето ми е с изрязани докрай нокти и голям брой одрасквания до кръв тук-там по и зад ушите, зачервено мораво ляво ухо и две симетрични синки на двете бузки, като че ли някой я е стиснал за челюстта. Първият път като се случи, взех решение, че е случайност и преднамерено започнах да проследявам ноктите й да са постоянно изрязани. Адекватно пояснение не получих, по какъв начин в случай, че няма нокти се е надрала. Това страшилище идва у дома от 1 месец, твърди че гледа и друго дете в друго семейство. Ако е истина всичко, което ми е споделила желая да предупредя това семейство, както и всички майки, които търсят или имат детегледачки - живеем във време, в което не всеки има баба разполагаем и прибягваме до такива услуги - внимавайте какъв човек допускате в дома си, до децата си и фамилията си.

Задължително проучвайте индивида (тази бе назначена с рекомендация от друга детегледачка и друга майка!!! ) слагайте камери, тъй като аз наивницата не сложих, тъй като не желаех да допускам, че това може да се случи, изисквайте здравно от психиатър и персонален доктор, удостоверение за съдимост и документ за идентичност.

Звучи супер извънредно, само че ние сме майки и би трябвало да можем да защитим децата си! Пиша с доста мъка, тъй като имам вяра, че бебето ми не се е самонаранило и имам отсреща думите на една непозната жена против едно неговорещо дете с рани по лицето.

Казах й да ми върне ключовете и че е уволнена. 20 минути по-късно бях блокирана от нея във Facebook. Спря да си подвига телефона и ключовете за дома ни не са върнати към сегашния миг. Не всички детегледачки са такива, имам вяра че има всеотдайни дами, само че това, което ни се случи дано е обица на ухото на всеки. Бъдете здрави и пазете съкровищата си! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР