За Ска Келер не мисля нищо хубаво, защото ми се

...
За Ска Келер не мисля нищо хубаво, защото ми се
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: В ЕП видях и други хора с брада и мустаци и не всички бяха мъже

За Ска Келер не мисля нищо хубаво, тъй като ми се коства прекомерно войнствено настроена. За Кристин Лагард и Урсула фон дер Лайен още нищо не мога да кажа, тъй като съм прекомерно нов. Но мога да ви кажа, че в Европейския парламент видях и други хора с брада и мустаци и не всички бяха мъже. Такива са първите усещания на евродепутата Андрей Слабаков от новите му сътрудници в Екологичен потенциал, които той разкри в утринния блок на Нова Телевизия.

По думите му ухажването на жена към този момент се е трансформирало в полов тормоз, което е като ''номер от селските вечеринки''.

,,Няма европейски полезности, има единствено християнски полезности. Европейските полезности стъпваха върху християнската основа, преди да решат да ги махнат и да ги подменят с други неща'', разяснява още евродепутатът.

,,Какво би споделил татко ми, в случай че беше жив? Вероятно би ми споделил, че не съм доста естествен, тъй като ще се събера с неприятни другарчета. В Европейския парламент е цялостно с всякакви кариеристи и партийни функционерчета'', съобщи Слабаков и увери, че ще работи единствено в полза на България.

На въпрос дали България би трябвало да влезе в Шенген и Еврозоната Андрей Слабаков отвърна, че ''би трябвало да влезем''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР