За щастлива любовна връзка са необходими много неща, които се

...
За щастлива любовна връзка са необходими много неща, които се
Коментари Харесай

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

За щастлива любовна връзка са нужни доста неща, които се сплотяват с нещо наречено съгласуемост. Търсим я във всеки идващ сътрудник. Зодиакалният знак, под който сме родени може да ни ориентира с кои други зодии нашата би имала добра съгласуемост. С кои представители щастието е неизбежно, вижте в идващите редове.

Козирог

Ако това е вашият зодиакален знак, то вие желаете непрекъснато да водите. Ежедневието ви е динамично, ето за какво се нуждаете от половинка, която да ви държи крепко стъпили на земята, някой, който да ви попречи да летите в облаците и да се самозабравяте. Добра съгласуемост бихте имали с Телец, Дева или Рак.

Водолей

Уважаеми Водолеи, огледайте се за Близнаци, Овен или Везни. За вас е значимо сътрудникът в любовта да е забавен, да не ви отегчава, да откри метод да задържи вниманието ви. Щастлива връзка може да имате с тези три зодиакални знака, тъй като родените под тях несъмнено са вълнуващи персони, тъкмо като вас.

Риби

Родените под този знак имат мощна потребност от сътрудник, който в действителност знае по какъв начин да се грижи за тях. Някой като Дева, Рак или Скорпион. Рибите постоянно страдат от прочувствена уязвимост. Затова им е нужна половинка, която да ги поддържа абсолютно.

Овен

В любовта търсете сътрудници, родени под знака на зодия Лъв, Стрелец или Близнаци. Овните са енергични и буйни. В тях има доста живот и по тази причина е значимо да намерят сътрудник, който да им съответствува, като от изброените зодии.

Телец

Телците биха могли да основат щастлива любовна връзка с представители на зодиите Козирог, Дева или Риби. Вие нерядко се инатите, не харесвате измененията и непредвидените неща. Ето за какво се нуждаете от сътрудник, който няма спорадична персона. Това е някой, който в никакъв случай няма да ви изненада ненадейно.

Близнаци

Безграничната сила на тази зодия се нуждае от обич с Везни, Водолей или Овен. Близнаците мъчно съумяват да се концентрират, даже когато става въпрос за връзки. Ето за какво те се нуждаят от половинка, която има също толкоз сила като тях, която е буйна и любопитна.

Рак

Любовта може да ви се усмихне с представител на зодия Козирог, Дева или Телец. Раците имат нежна и сензитивна душа. Те са грижовни, постоянно подценяват себе си поради другите, точно по тази причина се нуждаят от половинка, която да им съответствува прочувствено и духовно.

Лъв

Лъвовете ще реализиран любовна химия, в случай че позволен до себе си Везни, Риби или Овен. Лъвът по природа е преобладаващ, не се опасява да споделя своите мисли и усеща. В любовта се нуждае от приветлива персона, която е подготвена на всичко за тях, която да се отнася по верния метод.

Дева

Педантичните Деви могат да бъдат изтърпени единствено от Телец, Козирог или Рак. Девите имат потребност от половинка, която да схваща добре потребностите им. Понякога може да са сприхави, по тази причина индивидът до тях е значимо да се въоръжи с самообладание и да не се наскърбява от прочувствените им прояви.

Везни

Везните цялостен живот търсят салдото, те са обществените пеперуди на зодиака. Биха могли да го реализиран с сътрудник от зодия Водолей, Близнаци или Лъв. За тях е прелестно да бъдат заобиколени от хора, изключително от такива със мощна харизма. В противоположен случай биха се почувствали отегчени от връзката.

Скорпион

Ако търсите щастието в любовта, потърсете различен Скорпион, Рак или Риби. Родените под знака на тази зодия се нуждаят от непрекъсната стимулация и неспокойствие, тъй като прекомерно елементарно се отегчават. Особено значимо е за тях да бъдат във взаимоотношения с човек, който е в положение да им даде тъкмо толкоз, колкото те дават на него.

Стрелец

На вас ви е необходим представител на зодия Близнаци, Овен или Стрелец. Свободата и пътуванията са значими за вас. Трудно се обвързвате съществено, тъй като желаете да преследвате приключенията на живота. Точно по тази причина ви би трябвало половинка, която да ви пасва енергийно./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР