За щастие на Илън Емил Василев преди 10 секунди 2

...
За щастие на Илън Емил Василев преди 10 секунди 2
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг каза, че битката му с Илън Мъск е малко вероятно да се случи

За благополучие на Илън

Емил Василев преди 10 секунди 2 Сподели

Най-четени

АвтомобилиИван Давидов - 22:53 | 23.07.2023

Най-готините коли, показани през 2023-а (до момента)

КосмосЕмил Василев - 15:00 | 27.07.2023

Космическият телескоп „ Джеймс Уеб “ снима зашеметяващо в детайли изображение на интензивно формиращи се звезди

АвтомобилиИван Давидов - 8:49 | 29.07.2023

Няма друга компания като Honda. Няма различен модел като NSX

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Дългоочакваната борба в клетка сред Илън Мъск и Марк Зукърбърг, в която ще се реши кой милиардер е „ по-твърд “, наподобява няма да се състои, откакто шефът на Meta съобщи пред чиновниците си, че не е сигурен „ дали това ще се получи “. Спекулации, че двамата се готвят да се изправят един против различен в дуел имаше от седмици, само че в този момент наподобява, че Мъск ще избегне удара.

За борбата сред Мъск и Зукърбърг се приказва от известно време Идеята за нея породи с обявата на Мъск от 21 юни, в която той разгласи, че е „ Готов за борба в клетка “ със Зукърбърг, в случай че той желае. Отговорът на Зукърбърг беше пост в Instagram, гласящ: „ Изпрати ми местонахождение “ – отпратка към някогашния първенец на UFC Хабиб Нурмагомедов и неговата омраза с Конър Макгрегър.

Сега обаче наподобява малко евентуално борбата да се състои. Според извънреден аудиозапис, чут от Reuters, Зукърбърг е споделил на чиновниците си, че „ не е сигурен дали това ще се получи “.

Въпреки че това не е безусловно „ не “, то звучи по този начин, като че ли борбата в клетка няма да се състои.

39-годишният Зукърбърг неотдавна получи наследник колан по бразилско джу-джицу и тренира бойното изкуство и ММА от началото на COVID-19 – в този момент той тренира 3 до 4 пъти седмично.

Месеци преди Мъск да го провокира на пердах, Зукърбърг разгласява видеоклип, в който се бие с боксьора Кхай Ву. През май той разгласява фотоси от присъединяване си в първия си шампионат по джу-джицу, в който завоюва сребърен и златен орден.

Много евентуално изглеждаше, че борбата сред двамата щеше да се състои през юни, когато шефът на UFC Дана Уайт съобщи пред, че е водил диалози със Зукърбърг и Мъск и че „ и двамата безусловно съществени във връзка с нея “.

Освен в случай че нещата не се трансформират, наподобява, че отговорът на въпроса кой би спечелил в борба сред Мъск и Зукърбърг ще остане научен, макар че явно това би бил Зукърбърг.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР