За щастие имахме възможност да гледаме на живо блестящия мюзикъл

...
За щастие имахме възможност да гледаме на живо блестящия мюзикъл
Коментари Харесай

Котките, които твърде много говорят

За благополучие имахме опция да гледаме онлайн блестящия мюзикъл на Бродуей " Котките ". Затова и бяхме малко скептични в опитите да си представим по какъв начин ще наподобява този именит театър на огромен екран.

Първият филмов откъс остави доста спорни настройки в нас и по тази причина нямахме самообладание за втория, с цел да добием по-ясна визия. Тъй като той към този момент е реалност, би трябвало да кажем, че ни се искаше да чуем малко повече от музиката, която би трябвало да характеризира кино лентата.

Тя обаче участва единствено като декор, което напълно не е задоволително. Да не приказваме, че котките приказват прекомерно доста, което напълно не е особено за истинското произведение.

Първи филмов откъс на " Котките "

Новата кино акомодация на мюзикъла излиза през декември

Котките Jellicle от поемата " Old Possum " s Book of Practical Cats " на Т. С. Елиът притеглят внимание освен с вокалните си и танцови качества, само че и със характерните грим и костюми, които трансформират актьорите в неповторимите герои на този превъзходен мюзикъл. Затова и в действителност нямаме самообладание да гледаме кино лентата, с цел да разберем по какъв начин се е справил с тази нелека задача режисьорът Том Хупър ( " Клетниците " ), тъй като няма по какъв начин да преценим от филмовите откъси досега.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cats the Movie (@catsmovie) на Ное 14, 2019 в 9:28 PST

За да влезнат в кожата на грациозните котки, Том Хупър се доверява на Джуди Денч, с цел да изиграе Дютъронъми. Сър Иън Маккелън безапелационно поема ролята на театралната котка Гъс.

Дженифър Хъдсън е Гризабела, Тейлър Суифт е в ролята на Бомбалурина, Идрис Елба е Макавити, Джеймс Кордън ще забележим като Бъстъфър Джоунс, Ребъл Уилсън е занимателната Джениенидотс, Джейсън Делуро влиза в кожата на Ръм Тъм Тъгър, а Лаури Дейвидсън е мистър Мистофълис.

Присъдата на публиката за първия филмов откъс на " Котките "

Очаквания против действителност

На екрана дебютира и примата на Кралския балет Франческа Хейуърд, която влиза в ролята на Виктория. Именно тя ще извърши песента " Beautiful Ghosts ", която Тейлър Суифт и английският композитор Андрю Лойд Уебър написаха дружно за филмовата акомодация на мюзикъла. Версията, изпълнена от Тейлър Суифт, ще звучи във финалните надписи.

Премиерата на " Котките " за България е на 27 декември 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР