За щастие или не, политиката е неизбежна част от съществуването

...
За щастие или не, политиката е неизбежна част от съществуването
Коментари Харесай

10 запомнящи се изцепки с политици

За благополучие или не, политиката е неизбежна част от съществуването на една страна. За още по-голяма горест тя е 80% от наличието на новините, само че какво да се прави?! Все отново се стараем да вървим към прогрес…

От © 10-те най взехме решение да внесем малко доза смях в деня ви, по тази причина сме ви подбрали няколко изявления и по този начин обичаните ни изцепки от политическата сцена. Дори политиците са хора. Добре де, някои най-малко се стараят…

Започваме със събитията от 2020 и упорития Ковид-19.

1. В обществените мрежи нашумяха фотоси на премиера Борисов, който постави маската си на очите, а не пред устата и носа си. Дали обаче задачата е била комичност или не, единствено Бойко си знае.

2. Все едно продължение на сцена от някой комикс и тук се случи същото. На специфичния Европейски съвет в Брюксел един кадър разбуни интернет. На фотографията се вижда по какъв начин Меркел сочи с пръст към лицето на премиера или съгласно множеството към маската, която той беше сложил под носа си, т.е. погрешно.

3. Ето че пристигна време и за трансформиралия се в любим за едни и неприятна за други персона – военачалник Мутафчийски. Както помните, той се появяваше на екраните ни безусловно всеки ден. На един от брифингите по отношение на хилядите готвещи се да заминат на бригада, при въпрос на публицистите какво ще се случи с тях, Мутафчийски отговори с думите „ хиляди студенти не се готвят да пътуват на никое място “. Това провокира смях в залата, като се има поради всичките занимателни картинки в негова чест, на които участват думите „ Да не вървят! “.

4. За малко ви пренасяме и в Съединени американски щати, където ни чака самият Доналд Тръмп. А неговото изказване-изцепка беше в действителност запаметяващо се. Президентът на Съединените щати предложи да се пие дезинфектант по отношение на предпазването от вируса. По-късно той сподели, че се е пошегувал. За злощастие обаче, в страната се откриха смелчаци, които въпреки всичко взеха решение да пробват предлагането на Тръмп…

5. Каквото и да вършим, както и да се въртим, все се връщаме при Бойко. Този път обаче в епизода прибавяме и нашия президент. Поредният фрапантен скандал – Радев пуснал дронове на премиера, които са го снимали в спалнята му и освен. Г-н президент, има си други уеб сайтове с такива сюжети и подсигуряваме, че ще са Ви по-интересни… С персоналното пространство на човек не трябва да се злоупотребява.

6. Докато към момента сме на тематиката за Радев… ви връщаме в 2018, когато при посещаване в Йордания и в наличието на личната му брачна половинка, президентът на България призна, че благополучен човек е този, който не е женен за българка. Ах, какво ли го е очаквало у дома, откакто са останали уединено с Генерал Деси…

 10 запаметяващи се изцепки с политици

7. Върнем ли се обратно във времето, постоянно е имало доза комизъм в политиката. И Мая Манолова очевидно също счита по този начин или най-малко го потвърди с думите си „ Има консенсус сред парламентарните групи за това да нарушим дружно правилника! “. Защо пък не, те разпоредбите нали по тази причина са основани.

8. Мая Манолова очевидно доста я обичат, щом все се озовава в нечия уста. Като да вземем за пример с Петър Курумбашев и неговото изявление за нея: „ Аз не съм виждал Мая Манолова с палка или с бич, най-малко не в пленарната зала. “ Молим се да не я срещнем по улиците по този начин въоражена.

А конгресите на КНСБ постоянно има с какво да се запомнят.

9. „ Съжалявам, господине, само че Вашият член падна. “

10. „ Госпожо, не разбрахте ли, че към този момент за осми път четем първи вид на плана? “

Така че не се тревожете от изцепки, госпожи и господа. Дори великите бъркат…

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР