За щастие 2021 г. изглежда по-обещаваща. С навлизането в 2021

...
За щастие 2021 г. изглежда по-обещаваща. С навлизането в 2021
Коментари Харесай

Най-добрите дати за годеж и сватба през 2021 г.

За благополучие 2021 година наподобява по-обещаваща. „ С навлизането в 2021 година както Юпитер, по този начин и Сатурн неотдавна са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене “, изяснява Деби. На 17 декември Сатурн дефинитивно се реалокира в символ Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също минава в символ Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е значим за международните и обществени процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, стопанската система, обществото.

“Очертава се нов 20-годишен цикъл, който алармира за нова епоха. Това единствено по себе си е знак, че събиранията ще бъдат идни, защото Водолеят е знакът на групи, събития и връзка ”.

Деби Франк уточни кои са най-хубавите дати за сгодяване и женитба през 2021 година.

29 януари – Връзката сред Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и безконечна вяра.

11, 13, 14 февруари – 11-ти е доста добра дата за женитба, а 13 и 14 се причисляват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки – идеално време за слагане на въпроса ” Ще се омъжеш ли за мен? ”.

4 април – Великденският уикенд на 4 април сплотява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прелестно време за подписване на брак с сантиментално предложение. Това е един от най-хубавите уикенди в годината за удобни събития, съгласно Деби.

7 и 8 май – Астроложката на принцеса Даяна показва, че през май най-хубавото време за женитба ще е на 7 и 8 май.

24 юни е оптимистичен и позитивен интервал, датата е най-хубавата за тези, които желаят да създадат значимата крачка в средата на годината. 10 юли – Любителите на лятото наложително би трябвало да си резервират 10 юли, с цел да създадат една топла женитба.

14 август – Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

2 октомври – Звездите са прелестно подредени на този есенен ден за една щастлива гала, написа “Дарик ”.

16 ноември е ден, в който е доста уместно да се вземат решения, които трансформират живота.

3 декември – Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР