За шеста поредна година НЧ „Родолюбие” в Асеновград обявява ученически

...
За шеста поредна година НЧ „Родолюбие” в Асеновград обявява ученически
Коментари Харесай

Читалище Родолюбие в Асеновград обяви конкурс за есе и рисунка

За шеста поредна година НЧ „ Родолюбие” в Асеновград афишира училищен конкурс за написване на есе на тематика „ Наследник съм на цар Иван Асен ІІ”. В креативното съревнование могат да се включат възпитаници от 11 до 18 година от цяла България и българските общности в чужбина. Участниците ще бъдат разграничени в две възрастови групи: 11-14 година и 15-18 година Това оповестяват от пресцентъра на община Асеновград.

Тази година състезанието уголемява своите параметри и включва още една форма на креативна изява. Рисунки на тематика „ Наследник съм на цар Иван Асен ІІ " ще бъдат оценени в следните възрастови групи: първа - до 7 г.; втора - І-ІV клас; трета - V-VІІ клас; четвърта - VІІІ-ХІІ клас. Всеки участник има право да показа едно произведение (есе; рисунка), особено основано за състезанието.

Есета могат да бъдат изпратени по пощата или на e-mail. Литературните творби би трябвало да бъдат в размер до две общоприети страници с формат на шрифта Times New Roman 12, разредка 1,5. Изискване е да са подписани с трите имена на създателя и следната информация за него: рождена дата, учебно заведение, прецизен адрес, телефон за връзка. Произведенията, които ще се изпращат по пощата, да бъдат в три идентични екземпляра. Адрес: град Асеновград, п.к.: 4230, област Пловдив, НЧ „ Родолюбие – 1873”, площад „ Академик Николай Хайтов” №4, за състезанието. Произведения могат да се пращат и на е-mail: [email protected], като атачмънт с означение „ За конкурса”. Рисунките да се изпращат по пощата на горепосочения пощенски адрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР