За шеста поредна година летището Changi в Сингапур пази мястото

...
За шеста поредна година летището Changi в Сингапур пази мястото
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за летището, което за шести път е посочено аз най-доброто в света?

За шеста поредна година летището Changi в Сингапур " пази " мястото си като най-хубавата аерогара в света. Отново преди всичко и за 2018 година я класират специалистите от американската платформа Skytrax. И макар че доста хора към този момент са чували за летището, малко са го посещавали. А какво е най-интересното за него?

На първо място всички, кацали в миналото на Changi, настояват, че летището е изключително чисто, като то разполага с непредвидени улеснения.

В това число влизат СПА центрове, които работят 24 часа в денонощието, плувен басейн на покрива плюс джакузита. Освен това на аерогарата в Сингапур могат да се видят разнообразни изложения на съвременни арт съоръжения.

 Снимка 361709
Източник:

Хората, които прекарат по-дълго време на Changi, могат да го употребяват, с цел да гледат някой хитов филм в едно от кината там.

Сред другите атракции са още езеро с риби кой, което се намира на терминал 2 на летището, както и специфична градина, където могат да бъдат забелязани 10 000 разнообразни типа пеперуди.

 Снимка 361707
Източник:

През октомври предходната година отвори новият четвърти терминал на Changi, в който са вложени 737,5 милиона $. Той предлага на посетителите зона за игри, както и забавни стени с фасади в обичайния за Югоизточна Азия пъстър жанр.

 Снимка 361710
Източник:

На новия терминал може да се минава през автоматизирани места за оставяне на чекирания багаж. По отношение на сигурността там не е належащо пасажерите да смъкват обувките и да вадят от багажа си електронните си устройства. На терминала се употребява специфична нова система за сканиране, която оказва помощ за това.

През предходната година през летището Changi са минали 62,2 милиона души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР