За шеста поредна година конкурсът за социални предприемачи ПРОМЯНАТА търси

...
За шеста поредна година конкурсът за социални предприемачи ПРОМЯНАТА търси
Коментари Харесай

Конкурсът за социални предприемачи ПРОМЯНАТА набира кандидати

За шеста поредна година състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА търси хора и организации, намерили решение на значим обществен проблем на децата и младежите (0-24 г.) в България. Конкурсът е проведен от Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България.

Кандидатства се посредством онлайн формуляр до 18 юли на www.nova.bg/promyanata. Конкурсът е отворен както за юридически лица с нестопанска цел, по този начин и за физически лица. Не се изискват спомагателни документи. Желаещите да аплайват имат опция да се запишат за предварителна самостоятелна консултация с екипа на Reach for Change България тук.

Петимата най-хубави претенденти - един огромен победител и четирима финалисти - ще завоюват място в Инкубатора за интервал сред една и пет години. Победителят ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а още двама от финалистите, получили най-вече гласове в стадия на онлайн гласоподаване - по 15 000 лева В допълнение всички те ще получат забележителна нефинансова поддръжка под формата на професионални съвещания и образования, менторство, медийна поддръжка и достъп до мрежа от евентуални сътрудници и селектирани обществени бизнесмени, с цел да могат да развият концепциите си и да реализират допустимо най-голямо позитивно влияние върху живота на децата.

Между 10 и 15 от най-хубавите претенденти ще бъдат поканени в двумесечна безвъзмездна обучителна стратегия, която ще им помогне да обогатят и развият плановете си преди да продължат в идващия стадий на състезанието. Сред приключилите обучителната стратегия през ноември 2019 година ще бъдат определени петимата нови финалисти. Те ще се явят на онлайн гласоподаване през януари и февруари 2020 година и публиката ще дефинира със своя глас кои ще са тримата финалисти, които ще се явят на последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното Жури на ПРОМЯНАТА.

“ПРОМЯНАТА е подобаваща за всеки, който има решение на проблем на децата и младежите, което е тествал и знае, че работи – само че има потребност от поддръжка, с цел да го разрасне и да го направи стабилно. Нека аплайват и хора и организации, които към момента се усещат неуверени в своите хрумвания – ще имате опция да ги развиете по време на процеса на селекция.” - показа изпълнителният шеф на Фондация Reach for Change България Юрий Вълковски – съорганизатор на състезанието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР