За шеста поредна година евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и посланик на

...
За шеста поредна година евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и посланик на
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев с поредно дарение за варненската библиотека

За шеста поредна година евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и дипломат на библиотеките в Екологичен потенциал Емил Радев означи Деня на националните будители с подаяние от книги за Регионалната библиотека „ Пенчо Славейков ” във Варна.

„ Ангажименти ми попречиха да дойда на 1 ноември, само че няма да изневеря на традицията, която утвърдихме във времето. Подкрепата ми за обогатяване на библиотечния фонд е освен жест на внимание във връзка огромния празник на духа и българщината. С тази самодейност удостоверявам и своето почитание към прелестния екип на варненската библиотека, който с труда и силата си съхранява възрожденското поклонение към знанието и книгите ”, съобщи Емил Радев.

Сред изданията, които към този момент са част от библиотечния фонд, има нова българска художествена литература, исторически сборници с архивни документи, както и книги, които да оказват помощ на дребните читатели да създадат по-уверено първите си стъпки в света на модерните технологии.

Екипът на варненската библиотека срещна Емил Радев с присъединяване си в Европейската седмица на програмирането и показа своята нова галерия „ Незабравими лица от българското кино ”, която слага акцент върху ярки персони, оставили дълготраен отпечатък в актуалната никултура – Апостол Карамитев и Рангел Вълчанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР