За сезон 2020/21 отчете печалба в размер на 2,6 милиона

...
За сезон 2020/21 отчете печалба в размер на 2,6 милиона
Коментари Харесай

Историческо: За първи път Сити задмина Юнайтед по приходи за 1 сезон

За сезон 2020/21 регистрира облага в размер на 2,6 милиона паунда. Това е първият път в историята, когато " жителите " печелят повече от своя градски противник - Манчестър Юнайтед, оповестява " Военновъздушни сили ". Заработената от Сити сума общо от 1 юли 2020 година до 30 юни е 569,8 млн. паунда, а от " алените дяволи " - 494,1 млн.
Приходите на гранда от " Етихад " пристигнаха от спечелването на и достигането до финала в Шампионска лига. Ръстът на приходите на клуба по отношение на предходните 12 месеца е 19%. Това е впечатляващо, защото добре знаем, че съвсем през цялата акция " жителите " играха без аудитория.
Печалбата на Сити може да наподобява малко, само че резултатът е отличен, поради обстоятелството, че за предходната година англичаните записаха загуба от 126 милиона паунда.
" За последните две години се сблъскахме с провокации, които никой не можеше да си показа. Но с помощта на силата на нашия пиедестал и на груповите достижения на толкоз доста хора през предходното десетилетие, всички ние можем да гледаме към бъдещето с убеденост, знаейки, че нашата траектория ясно съответствува с нашите проекти ", разгласи президентът на Сити Халдун Ал Мубарак.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР