За селекционера на Испания Луис Енрике е трудно да свикне

...
За селекционера на Испания Луис Енрике е трудно да свикне
Коментари Харесай

Луис Енрике: Мач без фенове е по-тъжно и от танц със сестра ти

За селекционера на Испания Луис Енрике е мъчно да свикне с новата реалност по футболните игрища - мачове без аудитория. През миналия уикенд Бундеслигата сподели по какъв начин ще протичат дуелите отсега нататък, до момента в който светът откри метод да овладее ковид.

“Да играеш без почитатели е по-тъжно и от танц със сестра ти”, съобщи Енрике в гостуването си на предаването " Colgados del aro ", което се излъчва в YouTube.

След като претърпя персонална покруса, Лучо се завърна отпред на “ла роха”, само че сега не знае по кое време отново отборът му ще има мач. Самият той не се опасява от болестта. “Притеснявам се единствено за възрастните хора, които биха страдали. Занапред всички ще одобряваме за обикновено носенето на маска, когато човек хване даже лека простуда. Ако бях играч, щях да съм припрян за завръщането на футбола”, продължи Енрике.
 Германските мачове след смяната @@@

“Гледах дуелите в Бундеслигата и ми стана тъжно. Вече можеш умерено да чуеш обидите сред играчите по терена. Загуби се онази фамилиарност от положителните остарели времена. Но човек би трябвало да одобри, че това е бизнес, който генерира доста пари. А и даже в този си тип футболът е в положение да помогне на хората в тези времена на изолация”, добави някогашният ментор на Барселона.

Енрике удостовери, че продължава да учи британски език, което съгласно медиите е знак, че се готви за работа на Острова един ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР