За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на

...
За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на
Коментари Харесай

Потентността на мъжа не зависи от възрастта

За полов проблем (дисфункция) се дефинира всяко нарушаване, настъпило на която и да е от 4-те етапи на интимния контакт: възбуденост, плато, оргазъм и разпределяне, както и попречило удоволствието от интимното другарство. Затрудненията могат да се появят при мъже от всички възрасти изключително при всекидневно подложени на стрес и тревога, обвързвана с работата, или склонни към меланхолия. С напредването на възрастта, несъмнено, честотата им нараства. Определени здравословни проблеми, измежду които диабет, сърдечно-съдови болести, неврологични нарушавания, хормонални несъответствия, както и страничните резултати на някои медикаменти, в това число антидепресанти, също редуцират половото предпочитание и функционалност. Характерно за мъжете е да отсрочват консултацията със експерт, само че по този начин единствено разрешават на положението да се задълбочи.

Медицината през днешния ден предлага разнообразни лечения, ориентирани към възстановяване на половите благоприятни условия на мъжа. Сред тях е качествено нов метод. Тя повлиява повода за половите неуспехи, а точно отслабената съдова мрежа в таза и половия член.

По дължината на половия член са ситуирани две съществени артерии, няколко вени и лабиринт от кръвоносни съдове. За да се доближи до ерекция, е належащо артериите да се провиснал и отворят, с цел да може кръвта да нахлуе като в това време вените се затворят и я задържат. Щом кръвта извърши пениса, той се усилва, само че в случай че притокът на кръв спре и вените се отворят - омеква. Именно по тази причина е толкоз значимо кръдоснабдяването в таза да действа обикновено. АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ посредством въздействието на характерни импулси предизвика освобождение на растежни фактори, които са в основата на процеса неоангиогенеза - или образуване на нови кръвоносни съдове. Те укрепват съдовата мрежа, с което мощно повлияват кръвотока, кръвонапълването и стабилната еректилна функционалност.

Aпаратната импулсна терапия е одобрен в здравната процедура способ. Протоколът в всеобщия случай включва 6 процедури, всяка от които трае по 10-15 минути. Терапията се назначава също и при болест на Пейрони за разтрошаване на плаките и простатит за унищожаване на възпалението, както и за профилактична грижа за мъже над 40 за да се забавят първите " засечки ".

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест. Процедурите се правят в София и Варна.

Допълнителна информация на:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



* наличие на Лейзърмед

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР