За седми път Нова Броудкастинг Груп ще предложи на зрителите

...
За седми път Нова Броудкастинг Груп ще предложи на зрителите
Коментари Харесай

Церемонията по връчване на 81-те награди “Златен глобус” само по KINO NOVA

За седми път Нова Броудкастинг Груп ще предложи на феновете да станат очевидци на влиятелните кино награди „ Златен глобус ”. Бляскавата гала по разпределяне на статуетките ще бъде излъчена в ефира на KINO NOVA на 8 януари от 22:00 ч., броени часове след формалното й осъществяване. Водещ на 81-ото издание на шоуто в Бевърли Хилс ще бъде американският комедиант и артист Джо Кой. Наградите „ Златен глобус “ се присъждат от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд и отличават както американски, по този начин и задгранични продукции.

Най-сериозният любимец за тазгодишните призове в основните категории е филмът " Барби " с девет номинации. Лентата, режисирана от американката Грета Гъруиг, в която актрисата Марго Роби разменя своя розов приказен дом с действителния свят, се трансформира в най-големия касов шлагер за миналата година. Портретът на конструктора на атомната бомба от режисьора Кристофър Нолан " Опенхаймер " пък е с осем номинации, измежду които за най-хубав трагичен филм, за сюжети и за най-хубав артист в трагична роля (Килиън Мърфи). Сред другите най-номинирани филми са още " Клети създания " и " Убийците на цветната луна ". При сериалите, още веднъж с 9 номинации, господства " Наследници ". Драмата има по три номинации в категориите за водеща мъжка роля и поддържаща мъжка роля в трагичен сериал. Сред кандидатите в телевизионните категории са още " 1923 ", " Последните оживели ", " Сутрешното шоу ", " Короната " и други.

Едни от най-гледаните и обичани награди за кино изкуство няма да разочароват почитателите на киното и дават обещание доста прочувствено и блестящо събитие и тази година. Не пропускайте да видите обилната гала „ Златен глобус ” и да разберете имената на отличените на 08 януари от 22:00 ч. единствено в ефира на KINO NOVA. Повече информация можете да откриете на уеб страницата, както и във Фейсбук страницата на KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР