За седма поредна година започна регистрацията за най-мащабното благотворително бягане

...
За седма поредна година започна регистрацията за най-мащабното благотворително бягане
Коментари Харесай

Започна регистрацията за Wings for Life World Run 2020

За седма поредна година стартира регистрацията за най-мащабното благотворително тичане в света. На 3 май стотици хиляди души по целия свят ще започват по едно и също време в Wings for Life World Run, като по този метод ще допринесат за идеята на събитието - гръбначните болести да станат лечими.

Сред страните, които ще се включат в самодейността, за четвърти следващ път ще бъде и България. Чрез едноименното приложение всеки може да се включи, без значение от местоположението на която се намира, всички бягаме дружно в един и същи ден и час.

Първите 200 участници от България, които се включат в самодейността ще получат безвъзмездна тениска от 4F, без значение дали са създали свое проведено тичане, или са се присъединили към към този момент съществуващо на територията на България.

Повече информация за всичко, обвързвано с Wings For Life България, може да намерите на формалната фейсбук страница на събитието.

Бягането е благотворително, като събраните средства се употребяват за проучвания в областта на гръбначните увреждания. През последните месеци беше регистриран забележителен прогрес в търсенето на лекуване за тях, с помощта на средствата, дарени в предходните години.

Трима души направиха първите си стъпки, години откакто разнообразни произшествия са ги оставили неподвижни, като фондация Wings for Life продължава да поддържа тази планове и през 2020 година

Как можете да участвате?

Уникалният формат на Wings for Life World Run разрешава да се включите в идеята по няколко метода:
- Участие в някое от формалните бягания Flagship Run, проведени на рaзлични местоположения по целия свят.

- Участие или основаване на проведено App Run тичане на определено от вас място.

Научете повече за това по какъв начин да създадете свое App Run тичане. Любопитна информация: в България към този момент 3 години се вършат ап рънове в Сливен, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, В. Търново и несъмнено София.

- Самостоятелно тичане с включено приложение на определено от вас място.

Любопитна информация: миналогодишният победител в независимите бягания по света е българин!

Как да се регистрирате? - За да се причислят към самодейността, искащите би трябвало да изтеглят на телефона си
приложението Wings for Life World Run. То е налично за и Android, и за iOS. С регистрацията си, те подаряват минимална такса от 8 евро, само че могат да поддържат акцията и с по-висока сума. Всеки, който желае да способства за идеята, само че няма опция да бяга, може да поддържа акцията на собствен другар с парична сума или да направи подаяние на уеб страницата на Wings for Life.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР