За седма поредна година в началото на летния сезон BILLA

...
За седма поредна година в началото на летния сезон BILLA
Коментари Харесай

Клиентите на BILLA България пестят средства с любимите сезонни плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини

За седма поредна година при започване на летния сезон BILLA България започва акция, която слага във фокуса на потребителското внимание разнообразието от подбрани сортове български плодове и зеленчуци, създадени от над 40 родни производители под марката BILLA градини.
Плодовете и зеленчуците с тази марка са отглеждани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите като комерсиалната верига реализира прецизен надзор на целия развой – от засаждането до пакетирането, превоза и съхранението на стоката в магазините. Ежеседмични проучвания в интернационалните лаборатории наблюдават равнищата на над 700 типа пестициди, което подсигурява, че в границите на програмата се създават здравословни и чисти артикули, а въздействието върху околната среда е мощно лимитирано.
 BILLA България търси нови гении за стажантска стратегия BILLA България търси нови гении за стажантска стратегия
Като част от тактиката за подготовка на сполучливи фрагменти на пазара на труда, BILLA България започва своята годишна стажантска стратегия...
Компанията отбелязва възходяща наклонността във връзка с броя на продуктите, които стават част от марката през годините. През 2018 година те са били 104 на брой, като през идната в категорията са добавени още три. През миналата 2020 година клиентите на BILLA България са имали опция да избират сред 122 продукта, отличаващи се с подбраните си сортове, положените грижи и спазени прецизни стандарти на марката BILLA Градини. Свежите български плодове и зеленчуци и през този сезон ще способстват за здравословното и уравновесено меню, както и за опцията, клиентите на комерсиалната верига да пестят средства, консумирайки обичаните си висококачествени артикули.
„ Продължаваме с горделивост да поддържаме сътрудниците си, с цел да предоставяме артикули в интерес на здравето на клиентите ни. През миналата година предоставихме безплатно схеми за растителна отбрана на 42 деликатно селектирани родни производители. За нас това е от стратегическо значение, с цел да предоставим на потребителите артикули, отговарящи на най-високите условия за качество и сигурност “, показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.
BILLA България и нейните локални снабдители се развиват взаимно през годините, като част от културите, които се създават са по предложение на веригата и особено създадени за българския пазар. Местните производители са образец за дългогодишно сполучливо партньорство на компанията, както и за социално-отговорно произвеждане, растителни отбрани, щадящи хората и околната среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР