За седма поредна година СУ ”Братя Петър и Иван Каназиреви”

...
За седма поредна година СУ ”Братя Петър и Иван Каназиреви”
Коментари Харесай

Благотворителен концерт за нуждаещи се ученици организират в Разлог

За седма поредна година СУ ”Братя Петър и Иван Каназиреви” провежда празничен концерт под надпис " Коледни магии " в Разлог.
Събитието е съчетано с благотворителен базар, а средствата ще бъдат дарени на нуждаещи се възпитаници.
„ Всичко стартира преди седем години в класната стая”, споделя преподавателят Росица Тумбева. Идеята е била да се даде опция за изява на надарени деца. През идващите години събитието се придвижва в читалището, а в него стартират да се включват от ден на ден възпитаници и учители от учебното заведение. Заразени от вълшебството на коледния дух, участниците си слагат все по-високи цели и увличат след себе си нови почитатели. Инициативата се трансформира в общоградско събитие и за първи път тази година ще се организира в огромния салон на Народно читалище „ 15.09. 1903 г.” в Разлог.
Сумата, събрана от продажбата на билети, ще бъде дарена, дружно със извоюваното от благотворителния базар, който ще съпътства събитието. Всички възпитаници от 1-ви до 12-ти клас се включиха в изработването на картички, сувенири и сурвакници за базара.

Специално за събитието, родители и учители вършат сладкиши и курабийки в интерес на идеята. „ Това събитие е доста особено за нашето училище”, сподели шефът М. Попадийна. „ Искам да благодаря на учениците, на техните родители и класни ръководители, които с подръчни средства, с доста труд и въображение направиха този театър на положителното възможен”. Събитието стартира от 18:00 часа, а Actualno.com получи предварителни фотоси от базара!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР