За седма поредна година Лидл България дава възможност на ученици

...
За седма поредна година Лидл България дава възможност на ученици
Коментари Харесай

Платен летен стаж за ученици в Лидл България, кандидастването е до 7 юни

За седма поредна година Лидл България дава опция на възпитаници в XI и XII клас да стартират първа работа в лятната практикантската стратегия на компанията. Крайният период, до който всички искащи могат да аплайват, е 7 юни 2019, като единственото, което би трябвало да създадат, е да изпратят своето CV на [email protected] и да посочат града и квартала, в който живеят.

Лятната процедура на Лидл България е платена. За присъединяване в нея могат да аплайват учениците, навършили 18 години и да работят като касиер-продавач практиканти в магазините на веригата в цялата страна.  Младежите подписват първия си трудов контракт и получават чисто заплащане в размер на 540 лева за целия интервал на практиката, както и ваучери за храна на стойност 60 лева, още веднъж за интервала на лятната процедура, която продължава месец и половина – от 15 юли до 30 август 2019 година

Лятната работа в Лидл България е и опция за бъдещите практиканти да видят от вътрешната страна по какъв начин работи една огромна интернационална компания, да научат главните правила в връзката с клиенти, стоковата класификация, асортимента, както и какви са главните процеси и действия във водещата комерсиална верига. А най-после, всички сполучливо минали програмата, ще имат и още една страхотна опция – да вземат участие в лотария за спечелването на месечна стипендия в размер на 100 лева за първата образователна година като студент.

Повече информация за лятната практикантска стратегия и за кандидатстването може да намерите на уеб страницата jobs.lidl.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР