За седма поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценителите

...
За седма поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценителите
Коментари Харесай

Фестивалът Вино и храна във Варна посреща рекорден брой участници

За седма поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценителите и Българската асоциация за кулинарна просвета, в партньорство с Община Варна, провеждат " Фестивал вино и храна " - Варна 2019 година Тази пролет хазаин на фестивала, който продължава традициите на ревютата и дегустациите на виновност и храни от 30-те години на предишния век, ще бъде Varna Mall.

От 12 до 14 април на етаж 1 в комерсиалния център рекорден брой винарски мазета, вносители на виновност и производители на необятна гама храни ще показват на 52 щанда богата и разнообразна палитра от артикули за всички усети.

Фестивалът се организира с изключителната поддръжка на всички национални и районни туристически браншови организации на хотелиерите и туроператори. Не е загадка, че в дните на " Фестивал вино и храна “ Варна се трансформира и в гурме столица на България. В гурме-зона " Ресторантът “, проведена от началник Петър Йоргов и екипа му от Българската асоциация за кулинарна просвета, гост-готвачи ще показват авторски менюта с натурални и екологично чисти био артикули, приготвени пред очите на посетителите.

Фестивалът ще бъде открит публично в 16:00 часа на 12 април. Вход за гости – 10 лева за един ден. Посещението на зона " Ресторант “ е настрана – с талони, които могат да бъдат закупени след 16:00 ч. на 12 април на рецепцията на фестивала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР