За себе си Алекси казва, че не се разделя с

...
За себе си Алекси казва, че не се разделя с
Коментари Харесай

Отбор на Надеждата ще представя България на СП за бездомни

За себе си Алекси споделя, че не се разделя с две неща – топката и вярата. Израснал в столичния квартал Факултета, срещнал недоверието в хората, само че траял да се учи и бори: „ С британския, с математиката, с българския – построих капацитет и почитание на учителите в учебно заведение и това ми оказа помощ във всичко”

8 момчета от Отбора на Надеждата ще показват страната ни на Световното състезание по футбол за бездомни. Дисциплината е стрийт футбол – при нея игрището е по-малко, а всяко полувреме е по 7 минути. Страната ни ще се съревновава с 40 страни.
Каква е идеята на „ Отбора на вярата ”? Разказват хората, създали специфичен подарък на папа Франциск благодарение на bTV
„ Колкото и да си квалифициран физически, най-важно е горе да си спокоен в главата и спазваш указанията”, споделя капитанът на тима Иван Петров.

Запален футболен обожател, Папа Франциск се снабди с футболната фланелка на евентуално най-специалния отбор у нас – " Отбор на вярата ". Тя бе подарък от екипа на bTV, който пътува с него в самолета при визитата му у нас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР