За съществуването на онзи свят, в който човеците живеят след

...
За съществуването на онзи свят, в който човеците живеят след
Коментари Харесай

Послания от онзи свят

За съществуването на оня свят, в който индивидите живеят след физическата си гибел на земята, се приказва от незапомнени времена. Контакти сред живите и мъртвите се случват по целия свят. Това събитие е обект на интерес на учени, чиито проучвателен екипи са създали електронни устройства за записване на гласове от оня свят.

Сред тях са американските парапсихолози Бил и Джуди Гугенхайм. Те настояват, че милиони хора поддържат връзка с обичаните си другари или родственици, преселили се в света на отвъдното. В книгата си " Здравей от Рая! " са събрали доказателства за повече от 5000 случаи на по този начин наречената посмъртна връзка.

" Ако ви се случи да разговаряте с някой ваш непосредствен, който към този момент не е всред живите, не си мислете, че сте изгубили мозъка си. По наша преценка с това събитие се сблъсква всеки един на петима души. В Съединени американски щати, да вземем за пример, 50 милиона души контактуват с мъртвите ", убеждава Гугенхайм.

Мащабно изследване измежду популацията на Съединени американски щати, извършено преди няколко месеца, в действителност откри, че всеки пети янки е имал среща с призраци на мъртвите си родственици или другари.

Анкетата регистрира, че броят на американците, осъществили сходни контакти, за последното десетилетие се е удвоил. През 1996 година срещи с духове са имали единствено 9% от жителите на Съединени американски щати, до момента в който през днешния ден техният % е 18.

Посмъртните контакти могат да се демонстрират в разнообразни форми: по време на сън, посредством телефонен диалог, посредством изображения върху тв приемника, посредством текстове в компютъра, под формата на духове...

Много от тях се ядяват единствено един път, сега, в който земният им път завърши. Една от първите документирани истории от този жанр е от далечната 1250 година. Пред игуменката на Лейкок, Англия, се явил скелет. По хералдиката, написана на щита му, тя схваща, че това е нейният родственик Уилям Лонгспи, който по същото време бил на кръстоносен попод. Шест месеца по-късно делегат от Египет й донесъл неприятната новина, че Лонгспи е погубен по нечовечен метод от сарацините тъкмо в деня, когато се е появил призракът.

" Незабавно затвори всички прозорци! Кога ще се научиш да се грижиш за себе си? ", чува в съня си властния глас на починалия си дядо американска студентка. Момичето се разсънва и извършва заръката му. На сутринта схваща, че крадци са проникнали в прилежащия апартамент през отворените прозорц ", описват едно от хилядите послания от оня свят Бил и Джуди Гугенхайм.

" Ето ви още един случай: майка на деветмесечно бебе вижда в съня си своята починала майка. " Следвай ме! ", споделя тя и я повежда към стаята на детето. Когато се озовали до креватчето, духът липсващ. Младата жена се буди от кошмара и взема решение да ревизира добре ли е момченцето й. А то едвам диша, задавено с една от пластмасовите си играчки. Няколко минути повече са щели да костват живота му ", дивят се парапсихолозите.

Жител на град Ланкашир, Англия пък непрекъснато получава смс-и от жена си, умряла преди 6 години. През 2002 година ориста поднесла на Франк Джоунс две нещастия вкупом: първо от рак умрял синът му, а 3 месеца след него се споминала от сърдечен удар и брачната половинка му Сади.

В деня на гибелта й на път към дома си Франк имал телефонно позвъняване, на което не съумял да отговори. По-късно открил, че то е от домашния му номер, макар че по това време в жилището нямало никой. От тогава до през днешния ден той получава известия от оня свят.

" Същите, каквито брачната половинка ми пишеше преди гибелта си. Номерът, от който идват, е тайнственост. В мобилната ми компания подвигат безпомощно плещи – не съумяват да открият подателя. А по какъв начин ще ви се стори това, че погребах брачната половинка си с gsm-а й, с който не се разделяше и за минутка приживе?! ", пита ошашавеният англичани.

Бил и Джуди Гугенхайм са уверени, че контактите след гибелта имат една и съща цел – да утешат близкия родственик, да го успокоят, че животът на другото място е прелестен. " Продължителното стенания по умрелите е в положение да провокира бърбечни проблеми, аборти и други здравословни проблеми. А и още нещо - колкото повече оплаквате мъртвите, толкоз по-трудно и постепенно те ще преминат към идващото си прераждане ", сигурни са американските парапсихолози.

Та, в случай че получите привет " Здравей, от небето ", не се паникьосвайте. Важен е смисълът на известието " от там ". А то е: животът е безконечен...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР