За съкровищата на лидера на нацистка Германия се носят много

...
За съкровищата на лидера на нацистка Германия се носят много
Коментари Харесай

Учени от Дрезден намерили завещанието на Хитлер! Ето какво и на кого е оставил

За съкровищата на водача на нацистка Германия се носят доста клюки, в което няма нищо учудващо. Адолф Хитлер е имал големи ресурси от злато, местонахождението на огромна част от които и досега оставят в неопределеност, написа mymistic.

В сбирката му е имало неповторими артефакти, включително и именитото Копие на ориста, с което е бил прободен Христос. Говори се, че с помощта на него Хитлер на практика е можел да почини целия свят.

Някои откриватели и до през днешния ден не престават да търсят съкровищата на Третия райх и Хитлер, само че опитите им остават безрезултатни.

Наскоро учени от немския град Дрезден оповестиха, че са разкрили наследството на Фюрера. То е било направено в миг, когато Хитлер към този момент е осъзнавал ситуацията си на губеща страна, а точно напролет на 1945 година. В документа той е показал определен кръг хора, които е трябвало да получат голямото му положение и антични артефакти.

Мартин Борман и Ялмар Шахт, които били измежду най-приближението му, са получили достъп до златния ресурс на Германия. Най-вероятно тези ресурси са били изнесени в страни от Латинска Америка. Към момента обаче местонахождението им е незнайно.

На Ева Браун Фюрерът е оставил няколко сметки в банки в Швейцария и Бразилия. Тя е можела да се възползва от средствата, единствено в случай че Хитлер почине.

Някои специалисти се съмняват в достоверността на документа. Поради тази причина ще бъдат направени нови проучвания. Ако документът се окаже автентичен, може да бъде продаден на търг.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР