“За съжаление вчера прокуратурата девалвира две важни за опазването на

...
“За съжаление вчера прокуратурата девалвира две важни за опазването на
Коментари Харесай

Радев: Уродливо атакуват семейството ми

“За страдание през вчерашния ден прокуратурата девалвира две значими за опазването на държавността понятия – „ държавна измяна “ и „ нарушаване на Конституцията “ като ги използва като медийна сензация в запитването до Конституционния съд, а след това ги стимулира със записи, в които всички внушения се самоопровергаха “. Това съобщи президентът Румен Радев преди срещата си със студенти в Техническия университет в Габрово, оповестиха от прессекретариата на президента.

„ Атаките против мен и фамилията ми не са спирали, само че към този момент получават уродливи измерения и се водят без оглед на средствата “, уточни още президентът.

По думите му тези практики демонстрират още един път какъв брой остро стои въпросът за промени в Конституцията в посока правосъдна власт и нейната самостоятелност. „ От независимостта на прокуратурата зависи по какъв начин ще наподобява и държавността в България “, разяснява още президентът Румен Радев.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден Прокуратурата популяризира СРС с диалози на президента, а през днешния ден разгласи, че прекратява всевъзможни контакти с Румен Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР