За съжаление „Слънчев бряг” не разполага с канализационна система. 2002г.

...
За съжаление „Слънчев бряг” не разполага с канализационна система. 2002г.
Коментари Харесай

Отразява ли се на туристическия сезон лошото време

За страдание „ Слънчев бряг” не разполага с канализационна система. 2002г. са вложени над 200 млн. лева в инфраструктура и създаване на ВиК за питейна вода, само че би трябвало и канализационна система, която да води водата от улиците. Това разяснява Златко Димитров, изпълнителен шеф „ Слънчев бряг” АД, в „ Тази сутрин” по бТВ.

Той уточни, че началото на сезона е било мощно и даже е почнало с към 20 дни по-рано. Но неприятното време дава отражение.

По мотив шумните бар кроулове, Димитров уточни, че пазарът ги контролира. „ По улиците ще видите и фамилии с дребни деца, които почиват. За страдание тези алкохолни турове станаха нарицателни за курорта, само че не трябва да се лишаваме от приходи”, сподели той.

По думите му обикалянето по питейни заведения към този момент понижава и този вид развлечение има затихващи функционалности.

Туристите идват, тъй като е на ниска цена и има доста място за занимания. Бар туровете са свързани с разнообразни игри и огромно количество алкохол. За избягването на произшествия и по-добрата сигурност на туристите се грижат към 300 служители на реда.

Димитров разяснява, че курортът има доста лица. В него идват доста млади фамилии, които го харесват като дестинация за фамилна отмора. Има огромни хотели, които оферират много положителни условия за фамилии, акцентира той.

Той добави, че по отношение на казуса с шума би трябвало да се направи една по-широка полемика и да се чуят браншовите играчи, които са заинтригувани от решението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР