За съжаление сигналът, който дават народните представители, не е позитивен

...
За съжаление сигналът, който дават народните представители, не е позитивен
Коментари Харесай

От Демократична България недоумяват защо отлагат решението за военна помощ за Украйна

За страдание сигналът, който дават народните представители, не е положителен и точно поради реагирахме от парламентарната група. Toва съобщи депутатът от " Демократична България " Атанас Славов пред публицисти в коридорите на Народното събрание след отхвърлянето на предлагането на Демократична България в дневния ред на Народното събрание да влезе точката за оказване на военна помощ за Украйна.

Изключително значимо е за България и за нейното геополитическо действие да се помогне на украинския народ, който страда от една безумна експанзия, изясни Славов.

По думите му една част от обединението ще схване позицията на Демократична България за оказване на военна помощ за Украйна. Действаме по парламентарен проект, настоявайки точката да се гледа в комисия и по-късно в пленарна зала, колкото се може по-скоро, настоя Славов.

Няма законови несъгласия в плана на " Демократична България ", само че в случай че някои счита, че има потребност от прецизиране, да внесе различен план на решение и да се обсъдят дружно, настоя Атанас Славов. Той увери, че Демократична България ще направи всичко допустимо Народното събрание да одобри решение за оказване на военна помощ за Украйна.

Припомняме, че външният министър на Украйна Дмитро Кулеба се намира на тридневно посещаване в България, като и сега се намира в постройката в Народното събрание. Вчера той се срещна с външния министър Теодора Генчовска, а тази заран и с президента Румен Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР