За съжаление се счупи тенденцията до 2020 г. да намалява

...
За съжаление се счупи тенденцията до 2020 г. да намалява
Коментари Харесай

25% от учениците са в риск от отпадане от образователната система

„ За страдание се счупи наклонността до 2020 година да понижава делът на отпадналите деца. Това е проблем, който не може да бъде решен единствено от просветителната система, а в него би трябвало да вземат участие здравните управляващи, обществените сътрудници, посредниците, Министерство на вътрешните работи. За страдание о

Той съобщи, че в осъществяване на оповестените цели на служебния кабинет МОН ще направи разбор на образованието в електронна среда и ще предложи съответни ограничения, с цел да се подсигурява безпроблемното започване на новата образователна година. Сред неотложните ограничения, по които министерството работи, са имунизирането на учителите и непедагогическия личен състав в просветителната система и дигитализацията.

Министър Денков уточни, че като част от осведомителната акция на МОН за имунизирането в просветителната система се създава сесия с въпроси и отговори, с цел да могат всички, които имат терзания, да се осведомят.

" Сред краткосрочните ограничения за спокойното започване на новата образователна година е и обезпечаването на 103 хиляди устройства за учениците и учителите, както и обезпечаване на достъп до интернет за всички деца ", добави той по TV1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР