За съжаление, повечето съвременни бракове сякаш не продължават "докато смъртта

...
За съжаление, повечето съвременни бракове сякаш не продължават "докато смъртта
Коментари Харесай

Втората жена на тате: Бен Афлек и Дженифър Гарнър заедно подготвят децата си

За страдание, множеството модерни бракове като че ли не не престават "докато гибелта ни раздели " и се разпадат прибързано.

Разводът основава извънредно комплицирани човешки взаимоотношения, изключително в случай че някогашните съпрузи имат деца. И тук даже няма да загатваме за всички психически и прочувствени последици от това решение.

Списъкът със фамилни алтернативи е дълъг до самозабравяне - кой ще изясни повода за раздялата на мама и тате, при кого ще остават по празници, редно ли е да се срещат с новия сътрудник на настойника си, в случай че един ден се появи подобен на хоризона...

Е, когато приказваме за Холивуд, несъмнено, драмата е умножена по три. В този ред на мисли, през днешния ден попаднахме на един любопитен образец за двама някогашни сътрудници, които избират дружно да се оправят с компликациите - Бен Афлек и Дженифър Гарнър.

 Бен Афлек Getty

Двамата се женят през юни 2005 година, а от брака си имат три деца – Вайълет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюел (8 г.). Десетилетие по-късно двойката се разделя през юни 2015, само че резервира близки връзки.

Бракът им стартира да се разпада, когато проблемите на Афлек с алкохола обезпокоително се задълбочават. Самият той признава, че му лишава известно време, преди да признае пред себе си, че е пияч. Преди година артистът направи първата си обществена изява след дълготрайното лекуване и разкри детайлности за компликациите, през които е минал.

Днес той е здрав, благополучен, вижда децата 3-4 пъти седмично и има нова жена в живота си - Ана де Армас . Прочетете повече за нея ТУК >>>

View this post on Instagram
@voguespain

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on Mar 15, 2020 at 10:41am PDT

Връзката им като че ли се задълбочава с всяка измината секунда. Дженифър от своя страна демонстрира схващане към ентусиазма им, само че е на мнение, че не би трябвало да се вършат прибързани решения, оповестяват Дейли Мейл.

Според източници Гарнър няма нищо срещу някогашният ѝ брачен партньор да се среща с други дами, стига това да не се отразява на здравословното му положение. Когато обаче приказваме за взаимоотношения, които неизбежно ще доведат до запознанство с децата, мнението ѝ радикално се трансформира.

Преди да даде позволение за сходна среща, актрисата държи да е сигурна, че този човек е в действителност специфичен и има съществени планове освен към Бен, само че и към най-малките членове на фамилията му.

И макар че Бен и Ана се появиха като публична двойка в общественото пространство едвам преди няколко седмици, с Дженифър към този момент работят върху "подготовката на децата " за запознанството с нея.

View this post on Instagram
I was riveted by @nickkristof and @wudunn’s new book #Tightrope (and lucky enough to narrate it for you audiobook listeners. ♥️
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР