За съжаление, повечето не успяват да разпознаят лошия човек от

...
За съжаление, повечето не успяват да разпознаят лошия човек от
Коментари Харесай

8 признака, че сте попаднали на лош човек

За страдание, множеството не съумяват да разпознаят неприятния човек през цялото време. Може, обаче да разпознаете неприятната сила, безусловно на първите стадии, след срещата.
Ако се натъкнете на някой с държание от следните, бъдете деликатни! Може би пред вас има злобен човек с негативна сила:
В продължение…
5. Принуждава ви да се защитавате
Най-добрата отбрана е офанзивата.
Някои операции са толкоз фини, че даже не може да ги разпознаете. Но внезапно изпитвате потребност да обясните на някой, който едвам знаете за какво сте създали своя избор или за какво работата ви не е чак толкоз неприятна.
Не забравяйте, че някой, който ви принуждава непрекъснато да защитавате себе си, работата си или убежденията си, ще се отрази отрицателно на живота ви.
 5 неточности на дамите в връзките с мъжете 5 неточности на дамите в връзките с мъжете
" Грешка човешка " сме привикнали, постоянно да споделяме, когато сгафим в нещо. Всички позволяваме неточности, само че когато сме склонни да ги признаем и...
6. Подтиква ви да му угаждате
Може би нещо сходно се е случило на всеки най-малко един път в живота му.
Някой ви споделя, че не могат да намерят атачмънт или документ, от който незабавно се нуждаят. Или някой прави изречение, само че не е напълно вярно.
И в този момент към този момент се пробвате да намерите вярното приложение за него или търсите верния съвет за възстановяване на обстановката - в резюме, вършиме всичко, с цел да помогнете на индивида.
Спрете се незабавно!
 7 неща, за които мъжете се тормозят в спалнята 7 неща, за които мъжете се тормозят в спалнята
Всички си мислим, че дамите са тези, които непрестанно мислят за фигурата си, за това по какъв начин се оправят и какво си мисли мъжът до тях....
Всеки, който ви употребява по този метод, ще стартира да ви манипулира още повече с течение на времето. Вие, въпреки това, ще опитате да угодите на индивида и да му помогнете.
7. Не демонстрира интерес към вашите проблеми
Току-що проведохте 10-минутен диалог с новия си прочут, само че към този момент знаете къде е израснал, че се е развел преди шест месеца и просто е получил покачване.
Но наподобява събеседникът ви даже не се интересува от живота ви. Той не задава въпроси по отношение на вашето име или какво вършиме.
Някой, който се интересувате от всички аспекти на живота ви, само че не демонстрира интерес към вас, е доста евентуално да е човек с не най-хубавата сила. Бъдете деликатни!
 Откриха мъж в безпомощно положение в коритото на Владайска река Откриха мъж в безпомощно положение в коритото на Владайска река
Мъж е бил открит в безпомощно положение в коритото на Владайска река край булевардите " Сливница " и " Христо Ботев " в София. На място прочие..
8. Чувствате се неловко в негово наличие
Как се чувствате след диалог с човек отсреща е доста значимо.
Как бихте се почувствали, да речем, в случай че сте прекарали час или два с чаша кафе или чай? Ако прекарването на време с някого ви прави раздразнителни или, в противен случай, изтощени или изтощени, най-вероятно имате работа с неприятен човек.
Ето за какво, в случай че се чувствате отрицателно, първо се пробвайте да разберете, за какво се случва. Много евентуално е отсреща да имате сполучлив човек и това да не е нищо повече от злоба от ваша страна.
Може, обаче да се окаже, че индивидът, с който имате работа, е токсичен, неприятен. Тогава би трябвало да се доверите на интуицията си. Ако вътрешният ви глас ви предизвестява за заплаха, послушайте го и се отдалечете. Отбягвайте общуването с този човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР