За съжаление, не се знае дали изобщо ще се стигне

...
За съжаление, не се знае дали изобщо ще се стигне
Коментари Харесай

Станимира Петрова: За съжаление, не се знае дали изобщо ще се стигне до истината

За страдание, не се знае дали въобще ще се стигне до истината. Това съобщи Станимира Петрова по отношение на умрелия български боксьор в Албания, съобщи кореспондент на БГНЕС. Припомняме, че Борис Станчев почина след мач в Шкодра, като незабавно след случая в събота се популяризира информация, че умрелият боксьор в Исус Величков, само че след това стана ясно, че в действителност става въпрос за Станчев, който е втори братовчед на Величков.

„ Много неприятно е възприятието младо момче да почине на кръга – всичко, което четем, е единствено по медиите. Какво да ви кажа, извънредно необичайно история, има версия, че е имал възбрана да взе участие поради здравословни проблеми. Лично аз желая да се откри виновникът, тъй като тук става въпрос за човешки живот, а не просто за бокс. Самосъхранението е най-важно, не може да упрекваме треньорите за изтощеност, доста е значима връзката сред треньор и играч “.

„ Аз персонално не познавах момчето. От фрагмента, който гледах и се популяризира в интернет, първо той самичък залита, не е вследствие от удар. Кадърът е отсечен, съперникът се ускорява, не знам дали след това не е получил удар – за жалост, не се знае дали въобще ще се стигне до истината “, разяснява трагичния случай Петрова.

Световната шампионка от 2014 съобщи, че от една седмица е в оптимално физическо положение, като не си сложи цели за идното Световно състезание в Улан Уде от 3-13 октомври. „ Вече съм относително отпочинала, допреди пет дни не можех да се възстановя от Европейското състезание – след 21 дни на Белмекен, незабавно стартира шампионат Балкан, имах три тежки мача, и по-късно стартира подготовка, след десетина дни отпътувах за Европейското “.

„ Бях много зле физически и душевен, имах към 10 дни отмора след Европейското, не ми бяха задоволителни, само че от една седмица съм в обикновено физическо положение. Останаха две значими неща – Световното и Военните игри. Нямам цели за идното Световно състезание. 2014-та станах международна шампионка, в последна сметка, на идващите две не съумях да стигна даже до четвъртфинал. Ако стигна до медалите, ще бъда щастлива, само че отивам без упования, пък може да се изненадам от себе си “, приключи тя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР