За съжаление, маската продължава да е задължителен елемент, дори в

...
За съжаление, маската продължава да е задължителен елемент, дори в
Коментари Харесай

5 мерки, с които посещаваме заведенията и ресторантите възможно най-безопасно

За страдание, маската продължава да е наложителен детайл, даже в заведенията за хранене.

С отварянето на заведенията ни се желае незабавно да наваксаме за изгубеното време и да посетим всичките си обичани заведения за хранене и кафенета. Но с цел да предпазим себе си и останалите от разпространяване на вируса, би трябвало да имаме поради няколко ограничения за по-безопасно хранене на открито.

Носете маска, до момента в който не ядете

Може да ви се коства необичайно на масата да носите маска или ръкавици, само че тази мярка е хубаво да се съблюдава даже да сте избрали да се храните в градината на ресторанта. Специалистите предлагат да слагаме маската през времето, когато не се храним.

 5 ограничения, с които посещаваме заведенията и заведенията за хранене допустимо най-безопасно

Задължително е и да я смъкваме и слагаме единствено откакто сме си измили ръцете, тъй като, когато пипаме маската даже единствено от външната страна, пренасяме бактерии в зоната на устата.

Яжте по-често на открито

Избягвайте да се храните в закритите пространства, изключително в топлите дни, когато климатиците вътре работят. Множество изследвания потвърждават, че климатиците популяризират и задържат микробите в помещението, по тази причина рискът да се заразим, до момента в който се храним вътре, се усилва неведнъж.

Плащайте с карта

Както на всички места другаде, по този начин и в заведенията за хранене, експертите предлагат да ограничим заплащането с кеш и да използваме карта вместо това. По този метод не допираме банкнотите, които нормално придвижват доста бактерии, и също по този начин не караме касиера или сервитьора да допира парите също.

 5 ограничения, с които посещаваме заведенията и заведенията за хранене допустимо най-безопасно

Избягвайте обществените тоалетни

Ако имате опцията, не използвайте тоалетните в заведенията за хранене или които и да е обществени тоалетни пространства, тъй като там най-лесно се популяризират бактериите. Ограничете влизането в тях до единствено когато ще си миете ръцете.

Оставете децата у дома

След безбройни часове затворени с децата, сигурно нямате самообладание да излезете на открито и да се насладите на спокойствието. Осигурете сигурността си (и малко моменти на тишина и забавление), като оставите дребните при някой непосредствен за вечерта. Те мъчно биха разбрали и спазвали всички ограничения и поради детското си любознание могат да се заразят по-лесно.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР