"За съжаление, имаме натрупване на негативни сигнали към директора на

...
"За съжаление, имаме натрупване на негативни сигнали към директора на
Коментари Харесай

Проверяват директорка, съветвала учители да не обръщат внимание на родителите

"За страдание, имаме струпване на отрицателни сигнали към шефа на 78-мо приблизително учебно заведение Весела Неделчева, само че не можем да изхождаме от презумцията за виновност, би трябвало да създадем инспекция. Директорът на учебното заведение твърди, че този запис е манипулиран и по тази причина е даден за инспекция ", сподели пред публицисти в Национален институт по метеорология и хидрология министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, запитан има ли инспекция на записа, в който директорката на учебното заведение поучава учителите да не обръщат никакво внимание на родителите, заяви Българска телеграфна агенция.
Моят зов към началника на Регионалното ръководство на образованието в София-град Ваня Кастрева, която е шеф на шефа е, че в случай че се окаже, че "думите в записа се окажат правилни и неманипулирани, тя би трябвало да бъде безкомпромисна ". Казах също на началника на РУО, че "хора, които основават напрежение, разделят учебната общественост, отблъскват или гонят родители, нямат място в системата на директорска позиция ", разяснява министър Вълчев.
Той посочи, че инспекцията се прави от РУО в София град, а записът е даден на експерти от полицията, които да открият дали е достоверен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР